errafazira Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of errafazira. Find out full analytics and statistics below.

Erra Fazira Engagement Rate: 0.4%

Instagram Engagement Analytics for @errafazira per post

Avg. Likes

14.6K

Avg. Comments

235

Avg. Engagement

0.4%

Latest Posts

Check out the most recent errafazira Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

*ALL TOGETHER NOW MALAYSIA* meraikan ulang tahun *Astro yang ke-25* dengan barisan artis dan persembahan peserta yang cukup luar biasa hujung minggu ini! Nantikan episod istimewa *ALL TOGETHER NOW MALAYSIA ASTRO 25 Tahun, MALAM INI, Sabtu, 11 September 2021, 10 malam* bersama selebriti dari program realiti popular Astro seperti Akademi Fantasia, Gegar Vaganza, Big Stage, Ceria Popstar, Golden Melodies, diikuti dengan *konsert pertama ALL TOGETHER NOW MALAYSIA, ESOK, mulai 12 September 2021, setiap Ahad, 9 malam, di Astro Ria* atau strim menerusi aplikasi Astro Go! #AllTogetherNowMY #BersatuDenganLagu Thanks in advance for all your support! Happy watching, stay safe! ❤️ Official microsite: www.gempak.com/alltogethernowmy

  • heart
    705 Likes
  • heart
    13 Comments
  • engagement
    0.02% Engagement
  • heart
    705
  • heart
    13
  • engagement
    0.02%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Haaa hammmbekkk…!!! . Nak sangat bmanja kannn .. 🤣🤣

  • heart
    38.4K Likes
  • heart
    581 Comments
  • engagement
    1.03% Engagement
  • heart
    38.4K
  • heart
    581
  • engagement
    1.03%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Alhamdulillah.. Moga ukhwah terus terjalin dan kita saling mendoakan keselamatan dan keharmonian semua. 🤲.

  • heart
    6.4K Likes
  • heart
    118 Comments
  • engagement
    0.17% Engagement
  • heart
    6.4K
  • heart
    118
  • engagement
    0.17%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Dunia Hanya Pinjaman.. . Yang muda jika pjg usia akan tua, . Yang sihat akan merasa sakit, . Yang Hidup Pasti Akan Mati.. . . Janganlah hendaknya kita terus alpa dan lalai hanya mengejar kemanisan dunia kerana di alam yg kekal kita bakal dipertanggungjawabkan diatas segala perbuatan didunia.. . . Moga kita saling mengingati..

  • heart
    35.6K Likes
  • heart
    537 Comments
  • engagement
    0.96% Engagement
  • heart
    35.6K
  • heart
    537
  • engagement
    0.96%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Malas nak cite panjang.. . . Bagai ganggang balik ke telifon.. Ngam ngamm ho!! 🤭🤣 . Sorry korg.. Lepas ni kita sibuk layan abg RON kat Mu dahhh .. siapa gang?!! 🤪💪🏻

  • heart
    5.5K Likes
  • heart
    165 Comments
  • engagement
    0.15% Engagement
  • heart
    5.5K
  • heart
    165
  • engagement
    0.15%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Merdeka!! . Merdeka!! . Merdeka!! . . Alhamdulillah 64 tahun kita merdeka! . Sama2 kita hargai kerukunan, kedamaian dan perpaduan yg ada.. Bersama kita menjaga nilai murni agar Malaysia menjadi sebuah negara yang harmoni dan dihormati.. We #spreadlove . .

  • heart
    6.6K Likes
  • heart
    105 Comments
  • engagement
    0.18% Engagement
  • heart
    6.6K
  • heart
    105
  • engagement
    0.18%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Moga semangat cinta dan hargai Malaysia lebih mendalam dihati rakyat Malaysia .. #sayaanakmalaysia

  • heart
    1.5K Likes
  • heart
    25 Comments
  • engagement
    0.04% Engagement
  • heart
    1.5K
  • heart
    25
  • engagement
    0.04%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Hye semua .. Erra sangat Excitedddddd nak share kat u all…… Triple White Dah 5 tahun kat pasaran tau …. Alhamdulillah…… Kekal sehingga ke hari ini.. 🎉🎉 ADA BERITA GEMBIRA BUAT SEMUA!!🎉🎉 Sempena ulang tahun Triple White yang ke-5, erra ingin menawarkan kepada anda lebih daripada 15 tawaran hebat kepada anda semua! SANGAT MURAH DAN BERBALOI ya !! ❗❗Promosi BIRTHDAY SALE hanya 8 HARI SAHAJA bermula 30 OGOS sehingga 6 SEPTEMBER 2021 ❗❗ Cepat2 dapatkan tau dari semua Team Triple White Kami … whatsapp sekarang 0 1 3 3 9 6 8 9 1 0 Follow Ig ni @triplewhiteoffical @triplewhiteofficial selamat mencuba #triplewhite #triplewhiteskincare #triplewhitesupplement #triplewhiteglutathione #triplewhitebyerrafazira #errafazira #triplewhitelover #glutathione #cleanser #lockdownsale #serum #moisturizer #acne #acnetreatment #flawlessskin #cantikdaridalam #triplewhitevitaminc #skinfood #jerawat #jeragat #skinproblem #Triplewhite5year

  • heart
    1.2K Likes
  • heart
    33 Comments
  • engagement
    0.03% Engagement
  • heart
    1.2K
  • heart
    33
  • engagement
    0.03%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Power sangat minuman ni sampai terpaksa stop. sebab tak nak terlampau kurus. tak diet! tak jogging langsung! Hanya minum AIR PENCAIR LEMAK ni je sebelum tidur, padahal baru seminggu dah turun 5kg, kawan minum 21hari turun 9kg boleh usha dekat . . @petua.sihat_kurus.cantik @info.kurus_sihat.lina , . ada beribu testimoni. Ada siapa siapa nak rahsia kempis perut/turunkan berat badan dengan pantas tak? 2hari lost 1kg 1minggu lost 5kg 1bulan lost 15kg Kalau ada lemak dan kol estrol tinggi dalam badan elok cuba. Memang betul betul berkesan. Selera makan pun terkawal. Yang pasti rasanya sangat sedap ! Komen 'NAK' kat bawah nanti someone will reply 😍

  • heart
    6.6K Likes
  • heart
    2.2K Comments
  • engagement
    0.23% Engagement
  • heart
    6.6K
  • heart
    2.2K
  • engagement
    0.23%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Tak rasa bosan sangat duduk rumah bila tengok @faithfleurhq buat Lucky Draw Merdeka untuk bulan Ogos ini. Bosan-bosan boleh scroll instgaram mereka untuk tengok pelbagai produk rambut yang best. Duduk rumah pun kena jaga rambut ok. #RambutLebatCantik dengan Faith Fleur. Promo Buy 1 Free 1 masih berlangsung. Grab di @faithfleurhq sekarang! #faithfleurbyctymary

  • heart
    2.5K Likes
  • heart
    38 Comments
  • engagement
    0.07% Engagement
  • heart
    2.5K
  • heart
    38
  • engagement
    0.07%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Hehehehe.. ini creative!! Tergelak jugak saya nengok.. comel je idea Anis ni..! 😁🥰 . . Semangat Merdeka!! 🥰🥰🥰 Jom kibarkan bendera tanda kita sayang Malaysia kita!! 🇲🇾🇲🇾🇲🇾

  • heart
    4.6K Likes
  • heart
    81 Comments
  • engagement
    0.12% Engagement
  • heart
    4.6K
  • heart
    81
  • engagement
    0.12%
Erra Fazira Instagram
errafazira Instagram

Hari tu nampak Ramai influencer pakai jubah ni. Cantik sangat kan? Saya nak beli tapi dah habis. Alhamdulillah harini direzekikan dpt pakai jubah @jelitawardrobe ni. Jadiii saya nak buat #giveaway bagi jubah ni juga kepada yang tgk posting saya ni...😀 Komen “saya nak” dekat bawah dan jgn lupa follow @jelitawardrobe . 2 komen terakhir kita pilih sbg pemenang utk dapat jubah mcm saya pakai ni Pemenang kita umum di ig @jelitawardrobe

  • heart
    32.5K Likes
  • heart
    6.4K Comments
  • engagement
    1.03% Engagement
  • heart
    32.5K
  • heart
    6.4K
  • engagement
    1.03%

FAQ - errafazira Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about Erra Fazira Instagram Account.

Answer: errafazira Instagram account has 3.8M followers.
Answer: Engagement rate of errafazira Instagram is 0.4%
Answer: Average likes are about 14.6K per post.
Answer: Average comments are about 235 per post.
Answer: Official Erra Fazira username Instagram is @errafazira