nelydiasenrose Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of nelydiasenrose. Find out full analytics and statistics below.

nelydiasenrose Engagement Rate: 1.14%

Instagram Engagement Analytics for @nelydiasenrose per post

Avg. Likes

51.9K

Avg. Comments

556

Avg. Engagement

1.14%

Latest Posts

Check out the most recent nelydiasenrose Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

The sun may be the center of the universe, but you are the center of my whole world. Happy birthday to the sweetest, most caring lover. May your birthday be filled with every wonder that you could wish for this year Sayangku 🤍

  • heart
    53.3K Likes
  • heart
    169 Comments
  • engagement
    1.17% Engagement
  • heart
    53.3K
  • heart
    169
  • engagement
    1.17%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Jangan pergi nanti aku ganggu kau sangat sangat 👻

  • heart
    64.4K Likes
  • heart
    620 Comments
  • engagement
    1.42% Engagement
  • heart
    64.4K
  • heart
    620
  • engagement
    1.42%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Alhamdulillah for another beautiful year 🤍🎉🎈 Received so many meaningful and lovely wishes on my born day. Thank you everyone for taking the time to wish me and make me feel extra special. I feel so loved. May all your best wishes and lovely prayers be granted by Allah SWT and return to you hundredfold. Amin amin YRA.🤲🏻 #30thjuly #julybaby #notsobabyanymore

  • heart
    116.5K Likes
  • heart
    884 Comments
  • engagement
    2.56% Engagement
  • heart
    116.5K
  • heart
    884
  • engagement
    2.56%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Happy birthday Usha! So many memories we have made together and I cherish every moment I get to spend with you! You’re the best sister anyone could ever have, greatest friend anyone could ever ask for. I am beyond lucky to have you as my sister, thank you selalu manjakan b walaupun I know kadang2 sha menyampah nak layan kan hahaha but sorry you’re stuck with me forever. May Allah protect you always and shower His blessings dunia akhirat. Love you so much Sha! Banyak lagi nak cakap tapi panjang sgt nnt 😅 wait for my message ok. 😬 Btw if u wanna see how my sister looked like 19 years ago, make sure u swipe most left!😂

  • heart
    85.6K Likes
  • heart
    412 Comments
  • engagement
    1.88% Engagement
  • heart
    85.6K
  • heart
    412
  • engagement
    1.88%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Happy birthday my sweet Dada @raysharizrose 🤍 Looking back at our memories, I’ve realised that we have gone through a lot of moments together, be it a funny one or the other way around. We’re always stuck in a situation we should not be in haha. You’re my ‘frenemy’ forever Da! Thank you for being my lil sister and sometimes my big sister when u need to hahaha 😂 I think this is the longest time kita tak jumpa. Rindu sgt! Eventhough I knw when we meet you always loveeee to annoy me, I hate to say this but I actually miss it! I guess that’s just how we bond 😬 Da, May you achieve many many more great things in life, as I know you will and may Allah protect and guide you always❤️ Let’s all be sweet and wish my sister happy birthday ok? @raysharizrose

  • heart
    81.1K Likes
  • heart
    270 Comments
  • engagement
    1.77% Engagement
  • heart
    81.1K
  • heart
    270
  • engagement
    1.77%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

✨Berbuka puasa ✨ Nely ada surprise nak beritahu korang! Siapa yang nak berbuka puasa sekali nanti jom follow @nelydiajewels ! Nely akan pilih 3 pemenang bertuah dari @nelydiajewels ✨ Jumpa sabtu ni k 😘🤍

  • heart
    23.9K Likes
  • heart
    303 Comments
  • engagement
    0.53% Engagement
  • heart
    23.9K
  • heart
    303
  • engagement
    0.53%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

After all the lecture, here comes the duit raya! 😝 hihi just kidding! Selamat hari raya semua. Salah silap dan segala kekurangan dari kami harap diampun ya😘

  • heart
    113.1K Likes
  • heart
    281 Comments
  • engagement
    2.47% Engagement
  • heart
    113.1K
  • heart
    281
  • engagement
    2.47%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Alhamdulillah pada hari Jumaat yang mulia ini kemenangan berpihak pada saya dan adik saya @raysharizrose . . 1. Pada 14/02/2020, saya dan adik saya telah disaman fitnah bagi kandungan Twitter dan Instagram yang dikeluarkan oleh kami pada 11/01/2020 yang menyatakan bahawa Plaintif telah melakukan kecurian terhadap barang-barang berharga milik keluarga kami; 2. Dengan bantuan dan nasihat peguam kami, kami telah mempertikaikan saman Plaintif tersebut dan melalui satu perbicaraan penuh untuk membela diri kami dengan menegaskan bahawa kandungan Twitter dan instagram tersebut adalah berdasarkan pengakuan plaintif sendiri. 3. Setelah mendengar keterangan keseluruhan 7 orang saksi dari kedua-dua pihak, Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur hari ini telah menolak saman Plaintif terhadap saya dan Raysha dengan kos dan memutuskan bahawa kami telah berjaya membuktikan pembelaan-pembelaan justifikasi dan komen yang berpatutan. 4. Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur turut memutuskan bahawa pihak Plaintif telah gagal untuk membuktikan terdapatnya unsur paksaan dalam pengakuan dan makluman yang dibuat oleh Plaintif terdahulu kepada saya dan keluarga. Terima kasih kepada peguam saya @weeweewonka dan @opfarissss dari #AVWlegal kerana berjuang habis-habisan untuk saya dan keluarga saya. You guys are the best! 🤍

  • heart
    47.5K Likes
  • heart
    173 Comments
  • engagement
    1.04% Engagement
  • heart
    47.5K
  • heart
    173
  • engagement
    1.04%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Raya tahun ni kita masak berdua je pastu berdua jugak habiskan semua makanan pastu kita dua jugak yang complain naik badan 😅 ok tu je bye • 🍽 : @european_kitchenware_official

  • heart
    78.9K Likes
  • heart
    232 Comments
  • engagement
    1.73% Engagement
  • heart
    78.9K
  • heart
    232
  • engagement
    1.73%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Gambar pertama pada hari raya ke✌🏻. Matyiye sume sume 🤣 @mhafezhalimi

  • heart
    93.6K Likes
  • heart
    175 Comments
  • engagement
    2.05% Engagement
  • heart
    93.6K
  • heart
    175
  • engagement
    2.05%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

product used :- . setting spray : radiant spray serum: skin booster moisturizer : peony brightening face cream primer : shine stopper primer concealer : code (02) foundation : royal propolis foundation (AURI+FERVI) contour : highlight & shade (light-medium) blusher : sweet rose loose powder : MATTE pink loose powder compact powder : code 01 + code 05 eyeshadow : true naked+ revealed smokey eyelash : AA 001 mascara : doll eye mascara eyebrow : umber (dark) lipstick : darcey . . Jomshopping di 👉🏻 www.alhaalfa.com . atau komen “NAK-kawasan anda” nanti stokis,agent,dropship berdekatan akan bantu anda ok?👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

  • heart
    13.5K Likes
  • heart
    127 Comments
  • engagement
    0.3% Engagement
  • heart
    13.5K
  • heart
    127
  • engagement
    0.3%
nelydiasenrose Instagram
nelydiasenrose Instagram

Out for anniversary lunch 🤍🥰 Good day everyone! #wearetwotoday #myotherhafeznel

  • heart
    89.9K Likes
  • heart
    244 Comments
  • engagement
    1.96% Engagement
  • heart
    89.9K
  • heart
    244
  • engagement
    1.96%

FAQ - nelydiasenrose Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about nelydiasenrose Instagram Account.

Answer: nelydiasenrose Instagram account has 4.6M followers.
Answer: Engagement rate of nelydiasenrose Instagram is 1.14%
Answer: Average likes are about 51.9K per post.
Answer: Average comments are about 556 per post.
Answer: Official nelydiasenrose username Instagram is @nelydiasenrose