aliffsyukriterlajaklaris Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of aliffsyukriterlajaklaris. Find out full analytics and statistics below.

Aliff syukri bin kamarzaman Engagement Rate: 0.15%

Instagram Engagement Analytics for @aliffsyukriterlajaklaris per post

Avg. Likes

6.2K

Avg. Comments

147

Avg. Engagement

0.15%

Latest Posts

Check out the most recent aliffsyukriterlajaklaris Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Saya memang suka mengusik sebab saya anggap Nenek saya seperti mak saya.. mungkin sy lebih manja dari nenek dari mak saya hahaha… tpi skrg.. Dia tak boleh berjalan dah.. Sekali sekala balik bila buat prank nenek pula terkejut… kalau jumpa dia saya rasa tenang saya rasa happy dan dia memahami saya apa pun kri doakan nenek panjang umur dan hidup sampai bila-bila.. Siapa yang selalu buat prank macam ni cuba komen di bawah 👇👇 . Apa pun kri minta maaf sebab buat kejutan kepada Nenek . Kepada anda yang nak kurus boleh dapatkan Kopi Mantul @as.legacymalaysia 🤩 Whatsapp segera pada no di bawah 👇👇 Nak dapatkan kopi mantul boleh komen di bawah👇🏻👇🏻 “sy nak sy nak” nanti teammkami akan reply.. atau.. Whatsapp pada no tel di bawah 👇👇 Coach : 019-341 5185 Sarni : 018-3667288 Hafiz +60 11-1093 4828 Singapore: +6587371793 . . # #trowback

  • heart
    3.2K Likes
  • heart
    55 Comments
  • engagement
    0.07% Engagement
  • heart
    3.2K
  • heart
    55
  • engagement
    0.07%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Ramai org dah gemok sbb dok umah lama sgt… Apa pun kepada anda selamat hari BER-PKP duduk di rumah dan teruskanlah membesar badan anda iaitu makan minum, makan minum. Dan jangan lupa untuk mengunakan kopi mantul sebab kopi mantul dapat menguruskan berat badan anda. . Nak dapatkan kopi mantul boleh komen di bawah👇🏻👇🏻 “sy nak sy nak” nanti teammkami akan reply.. atau.. Whatsapp pada no tel di bawah 👇👇 Coach : 019-341 5185 Sarni : 018-3667288 Hafiz +60 11-1093 4828 Singapore: +6587371793

  • heart
    613 Likes
  • heart
    56 Comments
  • engagement
    0.02% Engagement
  • heart
    613
  • heart
    56
  • engagement
    0.02%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Ramai suka Kopi Primadona Gold sebab rasanya dia tak tinggal pahit di lidah dan tak berat..kalau yg tak minat kopi tu, kami syorkan minum Kopi Primadona Gold ini mesti boleh minum . Kini telah diupgrade dengan formulasi baru dan packaging baru yang pasti lebih berkesan! Untuk order online dapatkan dengan whatsapp Mini HQ negeri yang tertera di highlight atau dapatkan di kedai jamu berdekatan anda . Macam mana nak dapatkan ? Senang je whatsapp stokis kami yg berdekatan dgn anda , atau komen je kat bawah 😉 . Macam mana nak dapatkan??? . Hubungi MINI HQ DHERBS : KUALA LUMPUR • PT WIDURI : 017-2120991 • EMI Q : 013-2260222 SELANGOR • SAYO MARKETING : 013-3992191 • GMH : 012-3319171 NEGERI SEMBILAN • WELLCARE : 012-7190326 MELAKA • NADIRA SHOPPE : 012-3843535 JOHOR • PERNIAGAAN HERBAL SRI TANJUNG : 011-10988304 • SRI TANJUNG : 017-7942229 PERAK • YS MARKETING : 012-5232052 PULAU PINANG • W.S KOSMETIK : 013-2226206 KEDAH • TLK ADVANCE : 018-3697299 / 012-3261242 PAHANG • NUR KASIH : 012-9884404 TERENGGANU • SNA MARKETING : 013-3278287 KELANTAN • AS RICH LEGACY : 014-6192419 SABAH • PEMBORONG AS SIDDIQ : 017-8628266 SARAWAK • NURQIAH RICH : 013-8185080 @butikdherbsklang

  • heart
    396 Likes
  • heart
    11 Comments
  • engagement
    0.01% Engagement
  • heart
    396
  • heart
    11
  • engagement
    0.01%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Ramai orang nak bantu Pak Cik ni. Saya dah beri kan pada DM tetapii masih ramai Di luar sana yang ingin membantu pak cik ini. Sekalung terima kasih diucapkan buat anda semua.. Korang boleh Call pak cik ni Di talian 0178463310 untuk bantuan.. insya-Allah saya akan buat lagi untuk mengumpulkan bantuan orang ramai lagi yang dalam kesukaran di musim COVID ini semoga dengan bantuan anda ini boleh meringankan beban mereka yang sedang dalam kesusahan..

  • heart
    8.5K Likes
  • heart
    76 Comments
  • engagement
    0.2% Engagement
  • heart
    8.5K
  • heart
    76
  • engagement
    0.2%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Hari ni saya nak kongsikan kepada anda resipi istimewa bihun Singapore saya. Ringkas dan juga sedap. Maklumlah musim PKP ni anak suka makan macam-macam. . Ok sambil tengok tengok Yusoff tu mesti korang berkenan dengan tudung @as.hijabofficial yang Suraya pakai ni. Jom saya sharekan kepada anda koleksi PUTERI dan juga RATU ... kalau nak tudung @as.hijabofficial komen jer .. sy nak sy nak di rungan komen di bawah👇🏻👇🏻Nanti team kami akan balas

  • heart
    25.2K Likes
  • heart
    257 Comments
  • engagement
    0.59% Engagement
  • heart
    25.2K
  • heart
    257
  • engagement
    0.59%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Pernah dengar Shampoo berherba & Krim rambut berherba super lebat? . Hari ni kita nak kongsikan produk yg berkesan pada korang yg ada masalah seperti ; Kelemumur •Kegatalan •Rambut Gugur •Beruban . Lagi lagi wanita yg bertudung.. sangat sangat tidak selesa.. yelahh, dah bertudung rambut tertutup, so senang jugak dapat masalah masalah di atas.. . Jarang kita dengar produk yg betul betul menggunakan rumusan herba melayu turun temurun.. so sesiapa yg mengalami masalah yg mcm di atas, boleh try dapatkan.. dan paling penting rambut kita sihat jadi kita pun selesa 👌🏼 . KRIM SUPER LEBAT WM : RM29.90 - SHAMPU SUPER LEBAT WM: RM25.00 . Macam mana nak dapatkan??? . Hubungi MINI HQ DHERBS : KUALA LUMPUR • PT WIDURI : 017-2120991 • EMI Q : 013-2260222 SELANGOR • SAYO MARKETING : 013-3992191 • GMH : 012-3319171 NEGERI SEMBILAN • WELLCARE : 012-7190326 MELAKA • NADIRA SHOPPE : 012-3843535 JOHOR • PERNIAGAAN HERBAL SRI TANJUNG : 011-10988304 • SRI TANJUNG : 017-7942229 PERAK • YS MARKETING : 012-5232052 PULAU PINANG • W.S KOSMETIK : 013-2226206 KEDAH • TLK ADVANCE : 0174762808 / 0194472787 PAHANG • NUR KASIH : 012-9884404 TERENGGANU • SNA MARKETING : 013-3278287 KELANTAN • AS RICH LEGACY : 014-6192419 SABAH • PEMBORONG AS SIDDIQ : 017-8628266 SARAWAK • NURQIAH RICH : 013-8185080 @butikdherbsklang

  • heart
    492 Likes
  • heart
    36 Comments
  • engagement
    0.01% Engagement
  • heart
    492
  • heart
    36
  • engagement
    0.01%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Dalam gambar smua nampak happy tpi dlm hati allah cpt lah tamat pkp😰😰😰 Cuba korang kira brp org sebnarya anak sy dlm kolam mandi ni?? #petalingjaya #syurga #aliffsyukriterlajaklaris #terlajaklaris

  • heart
    14.7K Likes
  • heart
    212 Comments
  • engagement
    0.34% Engagement
  • heart
    14.7K
  • heart
    212
  • engagement
    0.34%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Tatkala ekonomi jatuh teruk Alhamdulillah sambutan tudung saya semakin memberasangkan. . Sekarang ni kami mengeluarkan koleksi tudung @as.hijabofficial terbaru Iaitu RATU dimana kain ini adalah berbeza daripada PRIMADONA atau pun PUTERI. Kepada anda pengguna pengguna saya kena cuba koleksi RATU di mana kainnya lebih sedap dan menarik serta exclusive. Tak Percaya Jom Cuba 🤩🤩 nak beli wussp jer Lawa tak?? Cpt komen jujur di bawah untuk dapatkan koleksi terbaru ratu daripada @as.hijabofficial 👇🏻👇🏻 nak dptkan wussp jer ▪️Zahira Selangor/Kuala Lumpur @awesometeam_aslegacy 016 361 6289 ▪️Qyra Selangor @nurqyrana_ ▪️Nana Wangsa Maju @nana_aslegacykl ▪️Zana Yusof Gombak/Batu Cave @zanayusof_aslegacy ▪️Riena Ampang/Selangor @ashijab_anggun ▪️Kak Ann Cheras/KL @kak.n_aslegacy.kl @as.hijabexclusive_kl ▪️Azura Melawati/KL @butikdherbsmelawatimall ▪️Lily Bangi/Putrajaya @kak_ma_emma ▪️Rahimah Shah Alam @as.hijabexclisive ▪️Siti Nurazlin Puchong / Seri kembangan @alin.ashijab__ 0173071729 ▪️Rosya Manjalara / Kepong 01170756674 ▪️Fadzrul Selayang / Kepong @coach_fadzrul 0172388234 ▪️Haidaracma Klang @acmahaidir @butikdherbsklang ▪️Diana Hulu Klang / Ampang @diana.heyyheyy ▪️Marina Lembah Klang @marina_zzain ▪️Nor azah Johor 0197790422 @aslegacy.johor ▪️Zarina Parit Raja / N9 @aslegacy_partnerj2 ▪️Asniah Sabah @as.legacy_unity_stokishq 0196186988 ▪️Jannah Singapore @as.legacy.global +65 87371793 ▪️Zulfah Singapore @dherbs_singapura Vedio editing by @iwan_utaraa #tudungprinted #cura #bawal #jilbab #honda #curang #wife and wife

  • heart
    643 Likes
  • heart
    45 Comments
  • engagement
    0.02% Engagement
  • heart
    643
  • heart
    45
  • engagement
    0.02%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

ALHAMDULILLAH tiada lagi masalah kebas2 tangan . . Dah tak tahu mcm mna nk rawat penyakit orang tua kita... dah cuba macam macam jenis ubat ubatan tapi masih lagi ibu bapa mengadu tidak berkesan .. Dah cuba gama gold ?? Ramai yang tertanya-tanya apa kebaikan Gama gold @dherbsholdingshq ni ? . sesuai untuk mereka yang mengalami masalah • Tangan dan kaki selalu kebas • Sakit lutut • Mudah letih • Kadar kolestrol tinggi Ia juga bagus untuk •mencergaskan tubuh badan •mengatasi masalah otot-otot •memberikan sistem imunisasi yg kuat •meningkatkan metabolisme tubuh badan Mengandungi anti oksidan yang tinggi bagi mengelakkan penyakit seperti Gout . . Macam mana nak dapatkan??? . Hubungi MINI HQ DHERBS : KUALA LUMPUR • PT WIDURI : 017-2120991 • EMI Q : 013-2260222 SELANGOR • SAYO MARKETING : 013-3992191 • GMH : 012-3319171 NEGERI SEMBILAN • WELLCARE : 012-7190326 MELAKA • NADIRA SHOPPE : 012-3843535 JOHOR • PERNIAGAAN HERBAL SRI TANJUNG : 011-10988304 • SRI TANJUNG : 017-7942229 PERAK • YS MARKETING : 012-5232052 PULAU PINANG • W.S KOSMETIK : 013-2226206 KEDAH • TLK ADVANCE : 0174762808 / 0194472787 PAHANG • NUR KASIH : 012-9884404 TERENGGANU • SNA MARKETING : 013-3278287 KELANTAN • AS RICH LEGACY : 014-6192419 SABAH • PEMBORONG AS SIDDIQ : 017-8628266 SARAWAK • NURQIAH RICH : 013-8185080 @butikdherbsklang

  • heart
    408 Likes
  • heart
    17 Comments
  • engagement
    0.01% Engagement
  • heart
    408
  • heart
    17
  • engagement
    0.01%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Buah hati abah @yusoffalqardawii_terlajaklaris ❤️❤️

  • heart
    2.4K Likes
  • heart
    24 Comments
  • engagement
    0.06% Engagement
  • heart
    2.4K
  • heart
    24
  • engagement
    0.06%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Sayu Dan sedih melihat nasib pak cik ini bersama seorang isteri yang hidup bergantung kepada Tin Dan juga Botol Kosong…tapi sy puji sbb mereka rajin mencari rezki halal.. . Saya memberhentikan kereta dan sempat berborak dengan pak cik ini berkenaan dengan beliau. Beliau sudah tidak larat sbb sbb dah berumur 60Tahun.. Bayangkan dengan RM 5 ke RM 10 sehari, apakah yang boleh dilakukan. Dengan sewa rumah perlu dibayar RM 200 hingga RM 300 . Beliau juga cakap pada musim covid ni lagilah teruk dan terjejas… . Apabila saya melihat nasib pak cik ini, saya amat bersimpati saya teringat kepada Arwah Abah sy yg dah tua.. dan sebab itulah saya mengulurkan sedikit rezeki apa yang saya ada dan sokongan daripada anda semua yang membeli produk @dherbsholdingshq dan @as.legacymalaysia saya dan tudung saya @as.hijabofficial untuk saya berikan kepada mereka. . Kepada anda di luar sana yang ingin menyalurkan sumbangan, anda boleh hubungi No Tel yg sy beri ini.. Dan kepada anda yang memerlukan bantuan daripada saya untuk anda membantu anda tetapi saya perlu cari orang yang betul-betul susah boleh DM Kepada pada saya atau Manager saya @iwan_utaraa akan bawa sy utk bantu anda

  • heart
    41.8K Likes
  • heart
    1.3K Comments
  • engagement
    0.99% Engagement
  • heart
    41.8K
  • heart
    1.3K
  • engagement
    0.99%
Aliff syukri bin kamarzaman Instagram
aliffsyukriterlajaklaris Instagram

Ramai org dah gemok sbb dok umah lama sgt… Apa pun kepada anda selamat hari BER-PKP duduk di rumah dan teruskanlah membesar badan anda iaitu makan minum, makan minum. Dan jangan lupa untuk mengunakan kopi mantul sebab kopi mantul dapat menguruskan berat badan anda. . Nak dapatkan kopi mantul boleh komen di bawah👇🏻👇🏻 “sy nak sy nak” nanti teammkami akan reply.. atau.. Whatsapp pada no tel di bawah 👇👇 Coach : 019-341 5185 Sarni : 018-3667288 Hafiz +60 11-1093 4828 Singapore: +6587371793

  • heart
    556 Likes
  • heart
    86 Comments
  • engagement
    0.01% Engagement
  • heart
    556
  • heart
    86
  • engagement
    0.01%

FAQ - aliffsyukriterlajaklaris Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about Aliff syukri bin kamarzaman Instagram Account.

Answer: aliffsyukriterlajaklaris Instagram account has 4.3M followers.
Answer: Engagement rate of aliffsyukriterlajaklaris Instagram is 0.15%
Answer: Average likes are about 6.2K per post.
Answer: Average comments are about 147 per post.
Answer: Official Aliff syukri bin kamarzaman username Instagram is @aliffsyukriterlajaklaris