haniszalikha Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of haniszalikha. Find out full analytics and statistics below.

Hanis Zalikha Engagement Rate: 2.09%

Instagram Engagement Analytics for @haniszalikha per post

Avg. Likes

126.6K

Avg. Comments

515

Avg. Engagement

2.09%

Latest Posts

Check out the most recent haniszalikha Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Hanging out with my mini me, in Hanis Zalikha x Poplook collection 🥰 Some sizes are already sold out so check yours quick! Available via www.poplook.com @poplook

  • heart
    119.4K Likes
  • heart
    250 Comments
  • engagement
    1.97% Engagement
  • heart
    119.4K
  • heart
    250
  • engagement
    1.97%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Geram la Alisa terkedek2 datang join nak rasa @jaguhbi flavor baru Biscoff Melt & Cheese Crisp sprinkle. Tak sangka dia suka flavor ni jugak?? Sedap, crunchy and very lightly coated with the biscoff melt, pastu cheese crisp sprinkle tu buat nak lagi nak lagi. Available now on Shopee for a limited time only.

  • heart
    98.4K Likes
  • heart
    674 Comments
  • engagement
    1.63% Engagement
  • heart
    98.4K
  • heart
    674
  • engagement
    1.63%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Koleksi baju Hanis Zalikha X Poplook dah keluar sekarang dekat www.poplook.com @poplook . Sajelah bagitau sambil2 lepak kat tangga ni 😆

  • heart
    107.2K Likes
  • heart
    301 Comments
  • engagement
    1.77% Engagement
  • heart
    107.2K
  • heart
    301
  • engagement
    1.77%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Raya Aidiladha Pandemik 2021. Koleksi kenangan buat tatapan anak-anak kelak 🥰 Selamat Hari Raya semua!!!

  • heart
    153.2K Likes
  • heart
    230 Comments
  • engagement
    2.52% Engagement
  • heart
    153.2K
  • heart
    230
  • engagement
    2.52%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Jom jom jom teruskan berusaha ❤️

  • heart
    146.2K Likes
  • heart
    352 Comments
  • engagement
    2.41% Engagement
  • heart
    146.2K
  • heart
    352
  • engagement
    2.41%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Perkara yang fun tapi penuh bermakna, keluar rumah untuk vaksin! Dulu vaksin anak-anak dah cukup teruja dah, siap ambek video dan gambar setiap milestones. Now it’s my turn 🤣 Let’s do our part in protecting the vulnerable ones and get vaccinated. Harap kita tak sombong dengan nikmat kesihatan yang Allah beri. Fikirkan golongan yang lemah— yang tak sesihat kita, yang takde daya nak melawan andai Covid menyerang mereka. Fikirkan golongan yang terus membanting tulang menyelamatkan nyawa di hospital-hospital kita. Sedangkan kita selesa tunggu di rumah harap-harap settle cepatlah Covid ni, tapi mereka masih bertungkus lumus dengan keadaan hospital yang makin membimbangkan. Fikirkan golongan yang terjejas kehidupan akibat lockdown tak berkesudahan, selagi wabak ni ada selagi tulah susah nak bertebaran di muka bumi dan cari rezeki. Jadi semangat bagaimana kita harus ada untuk cucuk vaksin ni—— “I’ll take one for the team!” InsyaAllah. Oh bila nak keluar tu, paranoid tetap ada, double mask is the way as recommended by CDC and KKM. I suka face mask @innersejuk sebab dia macam berpoket camni, I letak je surgical mask dalam tu, tak serabut banyak2 tali nak kena ikat 🥲 Selesa dan juga kemas Double Up 3D Mask ni. Dalam pada nak lindung diri, tetap nak nampak cantik kan. Akhir kata, kalau anda rasa helpless bilakah semua ini akan berakhir, please, take one for the team ❤️

  • heart
    72.4K Likes
  • heart
    434 Comments
  • engagement
    1.2% Engagement
  • heart
    72.4K
  • heart
    434
  • engagement
    1.2%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Hadiah birthday budak bertiga ni, pastu supplement favourite Bujibu @furvitpet perisa ayam. Esok nak bagi perisa salmon dan seterusnya perisa daging. Mommy tak hebat jaga Bujibu tapi semoga khasiat ekstra ni bantu Bujibu sentiasa sihat 😭 Ya Allah thank you so much @johanandhiscats .

  • heart
    93.3K Likes
  • heart
    447 Comments
  • engagement
    1.54% Engagement
  • heart
    93.3K
  • heart
    447
  • engagement
    1.54%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Pulut Panggang ni kuih yang terlalu nostalgik untuk saya, memang kalau makan, terus akan dibawa ke zaman Mama Daddy meniaga tepi jalan jual kuih & nasi lemak. Maybe sebab takde masa lain Mama akan buat pulut panggang ni. Sampai sekarang dah tak makan dah sebab memang Mama takde buat dah. Cuma time nak meniaga dulu tu je. Dan Mama buat memang sedap sungguh sungguh. Tapi yang ni bukan Mama buat 🥲 Thank you pulun berusaha besarkan kami dalam kesempitan. Kami tak rasa kekurangan bila kenangkan kesusahan tu, yang ingat cuma memori kita satu keluarga bahagia bersama @nanirostam

  • heart
    54K Likes
  • heart
    170 Comments
  • engagement
    0.89% Engagement
  • heart
    54K
  • heart
    170
  • engagement
    0.89%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Working from home trying out all the new cosmetic samples when oh my goodness your mouth is all brown came to interrupt

  • heart
    215.6K Likes
  • heart
    2K Comments
  • engagement
    3.58% Engagement
  • heart
    215.6K
  • heart
    2K
  • engagement
    3.58%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Simple happiness 🥰

  • heart
    149.4K Likes
  • heart
    414 Comments
  • engagement
    2.46% Engagement
  • heart
    149.4K
  • heart
    414
  • engagement
    2.46%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Ya Allah hensemnya ! Siapa dia ni? Dah lah kacak , Kalau siapa2 kenal dia tolong tag dia , cakap mak minat dia nyah

  • heart
    74.6K Likes
  • heart
    387 Comments
  • engagement
    1.23% Engagement
  • heart
    74.6K
  • heart
    387
  • engagement
    1.23%
Hanis Zalikha Instagram
haniszalikha Instagram

Dengan anak-anak, harinya panjang tapi waktunya singkat. Pejam celik pejam celik, saat berlalu pergi yang tinggal cuma memori. @theyusufiskandar @thealisaaisyah @bujibuchempel ❤️

  • heart
    183.9K Likes
  • heart
    492 Comments
  • engagement
    3.03% Engagement
  • heart
    183.9K
  • heart
    492
  • engagement
    3.03%

FAQ - haniszalikha Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about Hanis Zalikha Instagram Account.

Answer: haniszalikha Instagram account has 6.1M followers.
Answer: Engagement rate of haniszalikha Instagram is 2.09%
Answer: Average likes are about 126.6K per post.
Answer: Average comments are about 515 per post.
Answer: Official Hanis Zalikha username Instagram is @haniszalikha