Ayda Jebat Wiki, Bio, Age, Net Worth.


Ayda Jebat - Wiki, Bio, Age, Net Worth, Height, Family, Trivia and more

30 hari berpantang dekat hotel! Tapi yang last tu… 😬

Tak dapat! Sorry, tak dapattttt. Berpantang oi! Bukan pantang nampak. Haha! @nabilmahir 

Alhamdulillah haritu saya amik pakej 30 hari berpantang di Hotel Royale Chulan The Curve! Happy! Berpantang rasa macam holiday baru namanya healing hehe..

Siapa yang nak tau more details pakej berpantang ni boleh whatsapp 016-920 9872 ok! Guna code ‘AYDAPANTANG’ kalau nak discount!

Mommies yang nak bersalin soon sila tag suami sambil buat ayat manis.. Manatau dapat.. 🤪

#AydaJebat #RoyaleChulanTheCurve #Berpantang
Assalamualaikum daripada Aali Mateen @aalimateenofficial 🩵

Topik best bagi parents! Jom share list adab melawat baby. Semoga manfaat dan berkesan. 🤣

Adab Melawat Baby

1. Jangan buat surprise tiber datang rumah! Beritahu awal bila nak datang.

2. Jangan melawat kalau diri tak sihat lagi-lagi zaman covid ni.

3. Minta izin kalau nak pegang baby & basuh tangan! Jangan main gendong je anak orang acik oi.. pastu ‘ala ringan nya anak kau dik.. tak minum susu ke’ atau ‘mak ai semangat anak kau! Macam kau jugak’ ek eh..

4. Dah dah dapat pegang baby, dia selfie pulak. Tak berhenti photoshoot. Tanya parents dia dulu ‘bole ke amik gambar baby ni?’ Sebab lepastu kita tau gambar tu akan di send ke sedara mara kawan jiran acik dan mungkin di upload. Minta izin dulu ya apa pun.

5. Nak masuk rumah orang bagi salam bagi yang Islam. Bukan ‘Yow whatsuppppp! Congrats doh!’

6. Jangan pakai perfume yang dari 3km boleh bau. Habis melekat bau kat baby orang. Seriously, as a parents, kita tak suka and tak bagus pun for baby. Take note!

7. Bila baby nangis, jangan main sumbat je jari acik ke dalam mulut baby, ke cecepat nak angkat & dodoi hayun-hayun baby, nak bagi baby makan or minum air masak sebab tak jumpa susu. NO… Biar parents dia settlekan.

8. JANGAN CIUM BABY. Kalau nak sangat, mintak izin. Kalau dapat, jangan cium muka baby lagi-lagi mulut and telinga. Please.. Cium jela tangan baby tu. Kuih keria yang acik makan tadi ada lagi melekat kat mulut tu, bole pulak dia beria cium baby. Kalau boleh jangan cium la senang cerita. Kalau dapat penyakit, baby & mak ayah baby yang merana.

9. Jangan comment bentuk badan ibu nya. ‘Eh kau macam tak kurus kurus je lepas beranak?’ ‘Perut kau macam tak kempis je dik’ Kalau nak kena cili, cubalah.

10. Jangan sibuk tanya ‘minum susu apa? Susu badan ke formula?’ ‘Diaper apa ni? Babycot brand apa ni? Saya dulu pakai yang brand mahal ni bla3’ Baik diam je. Kita taktau kemampuan orang tu. 

Mommies and Daddies ada apa-apa nak tambah? Atau pengalaman orang melawat baby korang? Share please. 🤗

#AaliMateen #AydaJebat #NabilMahir #Baby
🎉 Special Announcement! 

A beautiful beginning to kick off 2024! 

We’re honored to be Hoppi’s Ambassadors for the 2nd year!
But this time, Hoppi has an additional ambassador that is Aali Mateen!

Let’s rock this year with Hoppi! @heyhoppi 💜😎

@aydajebat @nabilmahir @ananaylaofficial @aalimateenofficial 

#AydaJebat #NabilMahir #AnaNayla #AaliMateen #Hoppi #HoppiAmbassador #hoppimoments #MafiaKonon
Us 🤍🖤

1. Our first photo together
2. Aali Mateen pandai senyum
3. Aali Mateen swaggggg bebeh
4. LOVE @ananaylaofficial @aalimateenofficial 

Jadi Aali Mateen muka Dadaa or Mommy? 😎

Banyak lagi gambar! Sorry saya akan spam lagi after this 🤣

#AydaJebat #NabilMahir #AnaNayla #AaliMateen
Makan lunch anniversary dengan Pitbull je ni sis. Haha! 

Nasib baik berpantang kat hotel ni ada restaurant japan sedap! (Lega dapat keluar KEJAP) hahaha! Thanks for the lunch wuvv! @nabilmahir 

Kenapa Nabil botak? Hehe. Dia nak sama dengan sayang dia @aalimateenofficial . Rasa cam nak upload gambar Aali Mateen la! Daddy dengan anak dia botak! Korang teka sapa lagi gangster but cute? 🤣🤪

#AydaJebat #NabilMahir #HappyNewYear #HappyAnniversary
Happy 3rd Anniversary Wuvv.. 🤍

Love of my life. Alhamdulillah.. 3 years together, through thick and thin. (Tak thin sangat la baju spiderman dia tak muat tu sebenarnya kan SpiderBil?) 🤣

Love you forever and after. Sorry kalau mommy got a lot of kekurangan. Thank you for accepting, loving and make me happy always. No one can ever replace your love. Till jannah, wuvv. @nabilmahir 🤍

#AydaJebat #NabilMahir #happyanniversary #happynewyear

Ayda Jebat Bio

Not much known

Trivia

Not much known

Personal Life

Not much known

Education

Not much known

Ayda Jebat Age

Not much known, born on Not much known

Ayda Jebat Net Worth

Ayda Jebat Net Worth Estimated at $Not much known USD

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Follow Us

facebook logoinstagram logotwitter logolinkedin logo

Copyright 2020-2024 Insiflow.com