Febby Rastanty Wiki, Bio, Age, Net Worth.


Febby Rastanty - Wiki, Bio, Age, Net Worth, Height, Family, Trivia and more

Hi guys! Today I’m grateful to turn 28 💖 To celebrate my birthday, I want to share kindness by helping Rumah Belajar Ceria, a place for 44 kids in need to grow and learn ✏️

The kids at Rumah Belajar Ceria need a proper classroom as currently their classroom is far from proper; it’s only covered by tarpaulin & plastic carpet. So when it rains, their classroom gets rained on and when the heat is intense, they study in the sunny heat. 

So to celebrate this new age, I’m inviting you to extend my share of kindness & provide assistance by helping them renovate their school through this link: kitabisa.com/ultahfebbyrastanty 

I hope through this the kids at Rumah Belajar Ceria will get the comfortable classroom they deserve 💖
Brighter, smoother, and more radiant  skin with my all time favorite @skintificid Symwhite 377 Moisturizer. Kayaknya salah satu permasalahan kulit yang sering aku denger selain jerawat itu kulit kusam sama noda hitam, jadi untuk kalian yang masih struggling sama permasalahan kulit yang sama, ini jadi rekomendasi aku
Mulai dari apa aja yang harus disiapin untuk ikut marathon, cara aku ngejaga kulit biar tetep cerah selama lari semuanya aku spill di Q&A ini! ✨

Thank you buat pertanyaannya guyss 💕Semoga bermanfaat & bisa membantu kalian yang lagi siap-siap untuk ikut marathon juga yaaa! 💪🏼

#bebasHealing
@vaselineid
Counting the days! See you soon 🥹❤️ @enzystoria
Double cleansing super duper penting banget! Kalau urusan bersihin wajah dalam 1x usap aku percayain pake Ponds Vitamin Micellar Water yah @pondsindonesia! #JadiBening
Ini dia yang berhasil mewujudkan kulit impianku 💖 

Semenjak pake NEW Pond’s Bright Miracle Ultimate Clarity Serum yang mengandung perpaduan niacinamide & e-resorcinol, noda hitam di wajahku langsung tersamarkan dalam 3 hari 🤩 

Ngga hanya itu aja, serum ini juga mengandung 50x niasorcinol yang bisa memperbaiki kulit sampe lapisan kulit ke-20! So, jangan ragu lagi. Yuk wujudkan kulit impian kamu juga dengan Pond’s Bright Miracle Ultimate Clarity Serum ✨ 

#PondsMiraclesHappen #MiraclesHappen #PondsIndonesia

Febby Rastanty Bio

Not much known

Trivia

Not much known

Personal Life

Not much known

Education

Not much known

Febby Rastanty Age

Not much known, born on Not much known

Febby Rastanty Net Worth

Febby Rastanty Net Worth Estimated at $Not much known USD

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Follow Us

facebook logoinstagram logotwitter logolinkedin logo

Copyright 2020-2024 Insiflow.com