@viragakiss

K I S S•V I R Á G| 𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄 𝐔𝐏®

Hungary
Mit együnk/igyunk edzés előtt & után?🧐
Edzés előtt👉 Magasabb ch bevitelre van szükséged, hogy energikus legyél végig! Ez azt jelenti hogy egyél pl zabkását banánnal 1ek mogyoróvajjal (ezt akár turmixként is elkészítheted!) Ha vmi gyors “nasi” kell, akkor ilyenkor érdemes protein szeletet/MoiMüv protein cookiet enni.
Edzés előtt/közben👉Edzés előtt 20p mehet az l-karnitin & anyagcsere fokozók, zsírégetők pl Beast Burn / Nero. Edzés közben keverj a shakeredbe aminosavakat!
Edzés után👉Magas fehérjebevitel a cél! Ezért szokták a fehérje turmixot javasolni ilyenkor, de az is szuper ha viszel magaddal pl tonhalat,salátával vagy pl főtt tojást.
-
🤍Ne feledd, mindig jár a kedvezmény a VIRAG5 kóddal a #gymbeamhu oldalán!
-
#reklam #gymbeamhu #gymbeam #fitlife #fittfood #tips

Mit együnk/igyunk edzés előtt & után?🧐 Edzés előtt👉 Magasabb ch bevitelre van szükséged, hogy energikus legyél végig! Ez azt jelenti hogy egyél pl zabkását banánnal 1ek mogyoróvajjal (ezt akár turmixként is elkészítheted!) Ha vmi gyors “nasi” kell, akkor ilyenkor érdemes protein szeletet/MoiMüv protein cookiet enni. Edzés előtt/közben👉Edzés előtt 20p mehet az l-karnitin & anyagcsere fokozók, zsírégetők pl Beast Burn / Nero. Edzés közben keverj a shakeredbe aminosavakat! Edzés után👉Magas fehérjebevitel a cél! Ezért szokták a fehérje turmixot javasolni ilyenkor, de az is szuper ha viszel magaddal pl tonhalat,salátával vagy pl főtt tojást. - 🤍Ne feledd, mindig jár a kedvezmény a VIRAG5 kóddal a #gymbeamhu oldalán! - #reklam #gymbeamhu #gymbeam #fitlife #fittfood #tips

September 03, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com