@uzelkova.marina

Боржемська Марина

Unknown
class="content__text"
 Моїй програмі схуднення сьогодні виповнюється 4 роки. Вона для мене та моєї команди стала порятунком у різні моменти нашого життя.

Але, мабуть, сьогодні мені хотілося б сказати більше не про схуднення, спорт, харчування та результати, а про чат, спілкування та людей, яких об‘єднує спільна мета - бути іншими, не схожими ні на кого, бути здоровими, красивими, впевненими, знайти себе та відродити втрачену надію. 

Ці рядки, які я наразі пишу, мають глибокий сенс, фундамент, закладену історію різних людей, пережиті емоції, роки підтримки, віри, надії та любові (не вистачить слів, щоб все це описати). 

Я знаю, що наразі мене читає багато людей з моєї програми. Вони знають, про що йдеться. Ми разом із вами зустріли війну – це точно не та зустріч, на яку ми чекали. Ми не дали впасти духом один одному, ми пережили та проживаємо усі страхи та біль разом. 

Чат спілкування в програмі для мене та багатьох з вас – життя, у якому я бачу світлих людей у всій цій темряві. Там вирує своя неповторна атмосфера. Є дівчата в програмі, які від її початку та по сьогоднішній день, і ми вже як одна велика родина, в якій хтось залишається, приходить, йде та повертається. І всі ми настільки різні, не схожі, але водночас - рідні. 

Низка подій та історій прожитих разом, з різним спектром емоцій, відчуттів та переживань. Там народжуються родини, діти, у когось вони роблять перші кроки, йдуть в садочок, школу, вуз. Багато подій та життєвих змін. 

Один одному ми підставляємо надійне плече та завжди готові бути поруч, незважаючи на кілометри. 

Уявляю, затамовуючи подих, скільки цікавого нас чекає попереду.

Мої прекрасні люди, ви неймовірні! Дякую вам за те, що ви у мене є🙏

P.S. З днем народження, моя команда та програма, яка об‘єднала людей з різних куточків світу 🎉

class="content__text" Моїй програмі схуднення сьогодні виповнюється 4 роки. Вона для мене та моєї команди стала порятунком у різні моменти нашого життя. Але, мабуть, сьогодні мені хотілося б сказати більше не про схуднення, спорт, харчування та результати, а про чат, спілкування та людей, яких об‘єднує спільна мета - бути іншими, не схожими ні на кого, бути здоровими, красивими, впевненими, знайти себе та відродити втрачену надію. Ці рядки, які я наразі пишу, мають глибокий сенс, фундамент, закладену історію різних людей, пережиті емоції, роки підтримки, віри, надії та любові (не вистачить слів, щоб все це описати). Я знаю, що наразі мене читає багато людей з моєї програми. Вони знають, про що йдеться. Ми разом із вами зустріли війну – це точно не та зустріч, на яку ми чекали. Ми не дали впасти духом один одному, ми пережили та проживаємо усі страхи та біль разом. Чат спілкування в програмі для мене та багатьох з вас – життя, у якому я бачу світлих людей у всій цій темряві. Там вирує своя неповторна атмосфера. Є дівчата в програмі, які від її початку та по сьогоднішній день, і ми вже як одна велика родина, в якій хтось залишається, приходить, йде та повертається. І всі ми настільки різні, не схожі, але водночас - рідні. Низка подій та історій прожитих разом, з різним спектром емоцій, відчуттів та переживань. Там народжуються родини, діти, у когось вони роблять перші кроки, йдуть в садочок, школу, вуз. Багато подій та життєвих змін. Один одному ми підставляємо надійне плече та завжди готові бути поруч, незважаючи на кілометри. Уявляю, затамовуючи подих, скільки цікавого нас чекає попереду. Мої прекрасні люди, ви неймовірні! Дякую вам за те, що ви у мене є🙏 P.S. З днем народження, моя команда та програма, яка об‘єднала людей з різних куточків світу 🎉

February 14, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com