@uzelkova.marina

Боржемська Марина

Unknown
class="content__text"
 Скандинавська ходьба: чому варто почати 

Скандинавська ходьба - вид спорту, який підійде людям різного віку та у будь-яку пору року. Ефективність такої ходьби передбачена саме використанням палиць. Адже, окрім того, що йде навантаження на нижні кінцівки, під час відштовхування активізуються м’язи рук та увесь корпус. Так, ви отримуєте рівномірну нагрузку на все тіло. Які ж ще переваги має скандинавська ходьба?

✅ Рівна осанка завдяки ходьбі з палицями. У цей час задіяні м’язи спини, рук, шиї, верхнього плечового поясу. Регулярно займаючись скандинавською ходьбою, ваша постава зміниться, а також ви попередите болі у спині.

✅ Втрата зайвої ваги. Скандинавська ходьба - це чудове кардіо-тренування. Загалом за годину заняття можна втратити близько 500 кілокалорій.

✅ Профілактика сердечних захворювань. Під час скандинавської ходьби збільшується поглинання кисню та стимулюється робота серця. 

✅ Підвищення газообміну в легенях. З віком об’єм легень зменшується. Скандинавська ходьба допоможе підтримувати його в нормі. 

✅ Час на свіжому повітрі та гарний настрій. Ви можете займатися цим видом спорту буде-де: на вулиці, в парку, в горах. Особливо корисною є ходьба взимку. Прохолодне повітря позитивно впливає на підвищення імунітету.

Друзі, хто вже практикував скандинавську ходьбу? Діліться враженнями в коментарях.

class="content__text" Скандинавська ходьба: чому варто почати Скандинавська ходьба - вид спорту, який підійде людям різного віку та у будь-яку пору року. Ефективність такої ходьби передбачена саме використанням палиць. Адже, окрім того, що йде навантаження на нижні кінцівки, під час відштовхування активізуються м’язи рук та увесь корпус. Так, ви отримуєте рівномірну нагрузку на все тіло. Які ж ще переваги має скандинавська ходьба? ✅ Рівна осанка завдяки ходьбі з палицями. У цей час задіяні м’язи спини, рук, шиї, верхнього плечового поясу. Регулярно займаючись скандинавською ходьбою, ваша постава зміниться, а також ви попередите болі у спині. ✅ Втрата зайвої ваги. Скандинавська ходьба - це чудове кардіо-тренування. Загалом за годину заняття можна втратити близько 500 кілокалорій. ✅ Профілактика сердечних захворювань. Під час скандинавської ходьби збільшується поглинання кисню та стимулюється робота серця. ✅ Підвищення газообміну в легенях. З віком об’єм легень зменшується. Скандинавська ходьба допоможе підтримувати його в нормі. ✅ Час на свіжому повітрі та гарний настрій. Ви можете займатися цим видом спорту буде-де: на вулиці, в парку, в горах. Особливо корисною є ходьба взимку. Прохолодне повітря позитивно впливає на підвищення імунітету. Друзі, хто вже практикував скандинавську ходьбу? Діліться враженнями в коментарях.

February 14, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com