@uzelkova.marina

Боржемська Марина

Unknown
class="content__text"
 Як знизити рівень холестерину за допомогою харчування 

Підвищений рівень холестерину в крові може призвести до серйозних серцевих захворювань. Аби цього не сталося, варто переглянути власне харчування та включити до раціону певні продукти, які допоможуть знизити рівень холестерину. 

✅ Частіше снідайте вівсянкою, у складі якої є розчинна клітковина - бета-глюкан. Вівсяна каша, овес, висівки - ваші друзі в боротьбі з понаднормовим холестерином. 

✅ Вживайте горіхи. Вони є джерелом мононенасичених та поліненасичених жирів, які сприяють нормалізації рівня холестерину. 

✅ Додавайте в раціон авокадо. Плоди збагачені мононенасиченими жирами, клітковиною та фітонутрієнтами. 

✅ Ще джерелами ненасичених жирів є: маслини, риба, оливкова олія, темний шоколад.

✅ Готуйте каші з ячменю. Цільнозерновий ячмінь має велику кількість бета-глюканів у насінні.

✅ Бобові культури також мають здатність знижувати рівень холестерину. Горох, квасоля і сочевиця містять чимало розчинної та нерозчинної клітковини. 
 
✅ Пийте зелений чай. Так з часом ви зможете понизити рівень холестерину та ризик серцевого нападу. 

✅ Споживайте менше цукру та фруктози. Додавайте у раціон фрукти, ягоди та сухофрукти.

✅ Режим харчування. Сніданок, обід та вечеря, а також якщо виникає потреба - перекус.

Корисна інформація?
Приєднуйтеся до марафону 6 лютого, де я буду навчати балансу їжі без голоду та з користю для вашого здоров’я.

class="content__text" Як знизити рівень холестерину за допомогою харчування Підвищений рівень холестерину в крові може призвести до серйозних серцевих захворювань. Аби цього не сталося, варто переглянути власне харчування та включити до раціону певні продукти, які допоможуть знизити рівень холестерину. ✅ Частіше снідайте вівсянкою, у складі якої є розчинна клітковина - бета-глюкан. Вівсяна каша, овес, висівки - ваші друзі в боротьбі з понаднормовим холестерином. ✅ Вживайте горіхи. Вони є джерелом мононенасичених та поліненасичених жирів, які сприяють нормалізації рівня холестерину. ✅ Додавайте в раціон авокадо. Плоди збагачені мононенасиченими жирами, клітковиною та фітонутрієнтами. ✅ Ще джерелами ненасичених жирів є: маслини, риба, оливкова олія, темний шоколад. ✅ Готуйте каші з ячменю. Цільнозерновий ячмінь має велику кількість бета-глюканів у насінні. ✅ Бобові культури також мають здатність знижувати рівень холестерину. Горох, квасоля і сочевиця містять чимало розчинної та нерозчинної клітковини. ✅ Пийте зелений чай. Так з часом ви зможете понизити рівень холестерину та ризик серцевого нападу. ✅ Споживайте менше цукру та фруктози. Додавайте у раціон фрукти, ягоди та сухофрукти. ✅ Режим харчування. Сніданок, обід та вечеря, а також якщо виникає потреба - перекус. Корисна інформація? Приєднуйтеся до марафону 6 лютого, де я буду навчати балансу їжі без голоду та з користю для вашого здоров’я.

February 07, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com