@uzelkova.marina

Боржемська Марина

Unknown
class="content__text"
 За останній рік так багато матеріальних речей втратили свою цінність, натомість ми всі ще раз усвідомили, що саме час - це, певно, найдорожче з того, що має кожен з нас. Він змінює все довкола: наше оточення, думки, погляди, проте також дає можливість навіть у сьогоднішніх складних умовах змінювати світ та себе у ньому заради життя. 

Три тижні - відносно невеликий проміжок часу, проте учасницям моєї фітнес-програми здорового харчування та схуднення він пішов на користь. Вони змінилися зовні та зсередини й змогли по-іншому подивитись на своє життя. 

Став ➕ під дописом -> та приєднуйся до фітнес-програми лютого, яка стартує 06.02.2023. 
Ціна: 469 грн. 

Готуйся до змін, адже, читаючи цей допис, ти вже на шляху до них! ❤️🔥

class="content__text" За останній рік так багато матеріальних речей втратили свою цінність, натомість ми всі ще раз усвідомили, що саме час - це, певно, найдорожче з того, що має кожен з нас. Він змінює все довкола: наше оточення, думки, погляди, проте також дає можливість навіть у сьогоднішніх складних умовах змінювати світ та себе у ньому заради життя. Три тижні - відносно невеликий проміжок часу, проте учасницям моєї фітнес-програми здорового харчування та схуднення він пішов на користь. Вони змінилися зовні та зсередини й змогли по-іншому подивитись на своє життя. Став ➕ під дописом -> та приєднуйся до фітнес-програми лютого, яка стартує 06.02.2023. Ціна: 469 грн. Готуйся до змін, адже, читаючи цей допис, ти вже на шляху до них! ❤️🔥

February 07, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com