@tv2nyhederne

TV 2 | NYHEDERNE

Denmark
- Nogle mennesker med handicap bliver ligefrem diskrimineret, måske også mødt med hån og drilleri. Det kan skyldes tankeløshed og uvidenhed; men uanset hvad, så er det forkert, og det burde vi holde os for gode til!
DRONNING MARGRETHE, i nytårstalen 2021
---
Der blev plads til både de store samfundsmæssige emner og de helt nære og personlige af slagsen, da dronning Margrethe holdt sin nytårstale nummer 50.
Dronningen kom blandt andet ind på coronavirus, klimakrise, sportspræsentationer og psykisk sygdom. Håbet om at kunne fejre sit 50-års regeringsjubilæum senere på året levede også videre i talen.
Særligt ét tema overraskede kongehuskender Lars Hovbakke Sørensen, lektor og phd. ved Professionshøjskolen Absalon. Det var, da dronning Margrethe zoomede ind på behandlingen af de mennesker, der lever med handicap og psykisk sygdom.
- Det er nyt, at det er den her gruppe, hun taler om. Det er aldrig sket før i nytårstalen, at den her gruppe har fået så stor plads, fastslår han.
Læs mere om talen på TV2.DK - følg linket i bio.
#nytårstale2021 #dronningmargrethe

- Nogle mennesker med handicap bliver ligefrem diskrimineret, måske også mødt med hån og drilleri. Det kan skyldes tankeløshed og uvidenhed; men uanset hvad, så er det forkert, og det burde vi holde os for gode til! DRONNING MARGRETHE, i nytårstalen 2021 --- Der blev plads til både de store samfundsmæssige emner og de helt nære og personlige af slagsen, da dronning Margrethe holdt sin nytårstale nummer 50. Dronningen kom blandt andet ind på coronavirus, klimakrise, sportspræsentationer og psykisk sygdom. Håbet om at kunne fejre sit 50-års regeringsjubilæum senere på året levede også videre i talen. Særligt ét tema overraskede kongehuskender Lars Hovbakke Sørensen, lektor og phd. ved Professionshøjskolen Absalon. Det var, da dronning Margrethe zoomede ind på behandlingen af de mennesker, der lever med handicap og psykisk sygdom. - Det er nyt, at det er den her gruppe, hun taler om. Det er aldrig sket før i nytårstalen, at den her gruppe har fået så stor plads, fastslår han. Læs mere om talen på TV2.DK - følg linket i bio. #nytårstale2021 #dronningmargrethe

January 01, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com