@tv2nyhederne

TV 2 | NYHEDERNE

Denmark
Hans historie gik Danmark rundt.

Hector var en af de hundredtusindvis af afghanere, som flygtede, da Taliban generobrede magten i landet. Og han er et billede på de ubærlige dilemmaer, som kaosset medførte. For familien måtte efterlade deres yngste hos bedstemoren for at redde hendes liv.

Men efter en uge i uvished kunne familien igen holde datteren Basmeena i deres arme. Endda i trygge omgivelser i Danmark.

Historien om tolken, som har arbejdet for de danske styrker, og hans datter gik denne sommer landet rundt.

I dag - fire måneder efter - har Basmeena og resten af familien det godt.

Læs hele historien via link i bio 👆

Hans historie gik Danmark rundt. Hector var en af de hundredtusindvis af afghanere, som flygtede, da Taliban generobrede magten i landet. Og han er et billede på de ubærlige dilemmaer, som kaosset medførte. For familien måtte efterlade deres yngste hos bedstemoren for at redde hendes liv. Men efter en uge i uvished kunne familien igen holde datteren Basmeena i deres arme. Endda i trygge omgivelser i Danmark. Historien om tolken, som har arbejdet for de danske styrker, og hans datter gik denne sommer landet rundt. I dag - fire måneder efter - har Basmeena og resten af familien det godt. Læs hele historien via link i bio 👆

January 01, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com