@tv2nyhederne

TV 2 | NYHEDERNE

Denmark
"En klar sejr for ofrene".

Sådan lyder det fra tidligere korrespondent Lone Theil.

Et nævningeting finder 60-årige Ghislaine Maxwell skyldig i fem ud af seks anklager for hendes rolle i sagen om ekskæresten Jeffrey Epsteins seksuelle misbrug af unge piger.

Nævningetinget finder det blandt andet bevist, at Maxwell har fundet og manipuleret unge ofre til Epsteins udskejelser. Der er endnu ikke afsagt dom, men alene dét lovbrud kan i USA udløse en straf på 40 års fængsel.

Maxwell stod i retten tiltalt for at have været med til at rekruttere og misbruge fire mindreårige piger mellem 1994 og 2004.

Læs hele historien via link 🔝🔝
📸: Jane Rosenberg/Reuters/Ritzau Scanpix

"En klar sejr for ofrene". Sådan lyder det fra tidligere korrespondent Lone Theil. Et nævningeting finder 60-årige Ghislaine Maxwell skyldig i fem ud af seks anklager for hendes rolle i sagen om ekskæresten Jeffrey Epsteins seksuelle misbrug af unge piger. Nævningetinget finder det blandt andet bevist, at Maxwell har fundet og manipuleret unge ofre til Epsteins udskejelser. Der er endnu ikke afsagt dom, men alene dét lovbrud kan i USA udløse en straf på 40 års fængsel. Maxwell stod i retten tiltalt for at have været med til at rekruttere og misbruge fire mindreårige piger mellem 1994 og 2004. Læs hele historien via link 🔝🔝 📸: Jane Rosenberg/Reuters/Ritzau Scanpix

December 30, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com