@tv2nyhederne

TV 2 | NYHEDERNE

Denmark
HVALP EFTERLADT I PAPKASSE

En kold efterårsdag blev den seks uger gamle malteserhvalp Lilly My efterladt i en papkasse. I kassen lå også to liter lune mælk og et skilt med teksten: 

"Hvalpen er født 1. august, og I skal finde en, der gerne vil have den."

Hvalpen blev bragt til Roskilde Dyreinternat, men undersøgelser viste, at hun havde vand i hovedet i en meget alvorlig grad. Derfor måtte hun aflives.

Lilly My er kun ét af stadig flere kæledyr, som bliver dumpet af deres ejere. Det er sket over 600 gange i 2021, viser tal fra Dyrenes Beskyttelse. Og det er rekord – læs mere om det, som Dyrenes Beskyttelse kalder en ”alarmerende udvikling” via link i bio.

Billeder: Dyrenes Beskyttelse

HVALP EFTERLADT I PAPKASSE En kold efterårsdag blev den seks uger gamle malteserhvalp Lilly My efterladt i en papkasse. I kassen lå også to liter lune mælk og et skilt med teksten: "Hvalpen er født 1. august, og I skal finde en, der gerne vil have den." Hvalpen blev bragt til Roskilde Dyreinternat, men undersøgelser viste, at hun havde vand i hovedet i en meget alvorlig grad. Derfor måtte hun aflives. Lilly My er kun ét af stadig flere kæledyr, som bliver dumpet af deres ejere. Det er sket over 600 gange i 2021, viser tal fra Dyrenes Beskyttelse. Og det er rekord – læs mere om det, som Dyrenes Beskyttelse kalder en ”alarmerende udvikling” via link i bio. Billeder: Dyrenes Beskyttelse

December 30, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com