@tv2nyhederne

TV 2 | NYHEDERNE

Denmark
Lise Nørgaard har overlevet de fleste, hun har fulgtes med gennem livet - selv Korsbæks ubestridte alderspræsident med det ikoniske hørerør og den hårdtslående stok, Enkefru Fernando Møhge, er overhalet med flere længder.
Men nu er det til gengæld også slut med at give interviews for 'Matadors mor', den 104-årige forfatter og journalist, der for snart et år siden flyttede på plejehjem. 
Det siger Lise Nørgaard selv. 
Hendes stemme er blevet så hæs og slidt, at hun har svært ved at udtrykke sig, men hun mener dog også, at hun efterhånden har fået sagt dét, der skulle siges. 
Fremover må et af hendes børnebørn udtale sig på hendes vegne til pressen. 
Læs mere om Lise Nørgaards sidste interview på TV2.DK - følg linket i bio.

Foto: TV 2

Lise Nørgaard har overlevet de fleste, hun har fulgtes med gennem livet - selv Korsbæks ubestridte alderspræsident med det ikoniske hørerør og den hårdtslående stok, Enkefru Fernando Møhge, er overhalet med flere længder. Men nu er det til gengæld også slut med at give interviews for 'Matadors mor', den 104-årige forfatter og journalist, der for snart et år siden flyttede på plejehjem. Det siger Lise Nørgaard selv. Hendes stemme er blevet så hæs og slidt, at hun har svært ved at udtrykke sig, men hun mener dog også, at hun efterhånden har fået sagt dét, der skulle siges. Fremover må et af hendes børnebørn udtale sig på hendes vegne til pressen. Læs mere om Lise Nørgaards sidste interview på TV2.DK - følg linket i bio. Foto: TV 2

December 28, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com