@tv2nyhederne

TV 2 | NYHEDERNE

Denmark
Kvindehyldest i portræt form🎨

Folketingets Præsidium har besluttet at hædre 30 kvinder med et maleri. 

Derfor skal der males et portæt af kvinderne, der alle har haft betydning for kvinders demokratiske virke siden 1915.

Maleriet skal hænge i Samtaleværelset på Christiansborg, som er et af de fineste rum på slottet. Her skal det skabe en kønsmæssig balance i udsmykningen, hvor mændene er i overtal.

- I Præsidiet synes vi, at det var på tide at hædre nogle af de dygtige kvinder, som har præget dansk politik de seneste 100 år, skriver Folketinget i en pressemeddelelse.

Blandt de udvalgte kvinder findes Helle Thorning-Schmidt og Pia Kjærsgaard. Se den fulde liste via linket i bio. 
📸: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix

Kvindehyldest i portræt form🎨 Folketingets Præsidium har besluttet at hædre 30 kvinder med et maleri. Derfor skal der males et portæt af kvinderne, der alle har haft betydning for kvinders demokratiske virke siden 1915. Maleriet skal hænge i Samtaleværelset på Christiansborg, som er et af de fineste rum på slottet. Her skal det skabe en kønsmæssig balance i udsmykningen, hvor mændene er i overtal. - I Præsidiet synes vi, at det var på tide at hædre nogle af de dygtige kvinder, som har præget dansk politik de seneste 100 år, skriver Folketinget i en pressemeddelelse. Blandt de udvalgte kvinder findes Helle Thorning-Schmidt og Pia Kjærsgaard. Se den fulde liste via linket i bio. 📸: Sophia Juliane Lydolph/Ritzau Scanpix

December 26, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com