@torvehallernekbh

TorvehallerneKBH

Unknown
class="content__text"
 Madbillet til de små madører 👨🏼‍🍳👩🏼‍🍳

Store oplevelser i små bidder, sådan lyder opskriften på stadeholdernes madbillet til børn i vinterferien. Med en madbillet i hånden kan det lille madøre få en bid af byens spisekammer - og måske vinde en ekstra oplevelse!

Køb din madbillet til det lille madøre inden 1. februar, så deltager barnet automatisk i lodtrækningen om præmien. Vinderen må tage en ven under armen og prøve sig af som ismager for en dag hos @maggis_gelateria . Obs! Vinderen må højst være 12 år. Vi finder én heldig vinder blandt købte billetter 1. februar. 

Køb din billet og læs mere via link i bio 👉🏼 @torvehallernekbh

class="content__text" Madbillet til de små madører 👨🏼‍🍳👩🏼‍🍳 Store oplevelser i små bidder, sådan lyder opskriften på stadeholdernes madbillet til børn i vinterferien. Med en madbillet i hånden kan det lille madøre få en bid af byens spisekammer - og måske vinde en ekstra oplevelse! Køb din madbillet til det lille madøre inden 1. februar, så deltager barnet automatisk i lodtrækningen om præmien. Vinderen må tage en ven under armen og prøve sig af som ismager for en dag hos @maggis_gelateria . Obs! Vinderen må højst være 12 år. Vi finder én heldig vinder blandt købte billetter 1. februar. Køb din billet og læs mere via link i bio 👉🏼 @torvehallernekbh

February 06, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com