@suzytoldi

Zsuzsanna Toldi IFBB Pro

Hungary
Becsapós a kép szemből, olyan, mintha majdnem a régi lennék, de oldalról azért már látszik az igazság..😅😬

Többen kérdeztetek a sportról, hogy mit csinálok, és mit javaslok.

Véleményem szerint a szakszerűen végzett rendszeres testmozgás pozitív hatással van ránk és ezáltal a baba fejlődésére is.

Ha az anyuka korábban is sportolt, akkor ugyan úgy folytatni lehet, de ha nem, akkor is ajánlott a mozgás valamilyen könnyű formája. Az első trimeszterben a veszély miatt talán csökkentett üzemmódban javaslom, én személy szerint mentem egy könnyed futásra, kerékpározni, heti 2-3 súlyzós edzésre volt időm, a súlyokon csökkentettem 10-20%-ot, de sok gyakorlatot ugyan úgy lehet nyugodtan végezni.

Amiért ajánlott a sport terhesen is:

* Én személy szerint nagy mértékű emésztés lelassulást tapasztaltam már a kezdetek óta, a második trimesztertől ez javult , viszont rendszeres testmozgással ez javítható , így elkerülhetőek a különböző emésztési problémák.

* Segíti a megfelelő keringés fenntartását, ezáltal is biztosítva a magzat megfelelő oxigénellátását.

* Segít fenntartani a megfelelő vércukorszintet és normalizálni a kismama testsúlyának növekedését, viszont sokkal jobban raktároz ilyenkor a szervezet, így a tökéletes tápanyagbevitelre kell koncentrálni, nem pedig a mértéktelen étkezésekre!

* Célzott és szakszerű edzéssel olyan izmokat erősíthetünk (pl.: mélyhátizom, core-izmok, gátizmok...stb.), amelyekre ebben az időszakban a leginkább szükség van, és persze edzéssel megtarthatjuk, és hamarabb visszanyerhetjük az alakunkat.

Jó sportolást nektek csajok körülménytől függetlenül!
-
The picture is deceptive from the front, it's like I'm almost like before, but from the side the truth can already be seen..😅😬

 Several people asked me about the sport, what I do and what I suggest.

 In my opinion, regular exercise has a positive effect on us and thus on the development of the baby.
...continuing in comment..
#pregnant #21weekspregnant #sport #21hetesterhesen

Becsapós a kép szemből, olyan, mintha majdnem a régi lennék, de oldalról azért már látszik az igazság..😅😬 Többen kérdeztetek a sportról, hogy mit csinálok, és mit javaslok. Véleményem szerint a szakszerűen végzett rendszeres testmozgás pozitív hatással van ránk és ezáltal a baba fejlődésére is. Ha az anyuka korábban is sportolt, akkor ugyan úgy folytatni lehet, de ha nem, akkor is ajánlott a mozgás valamilyen könnyű formája. Az első trimeszterben a veszély miatt talán csökkentett üzemmódban javaslom, én személy szerint mentem egy könnyed futásra, kerékpározni, heti 2-3 súlyzós edzésre volt időm, a súlyokon csökkentettem 10-20%-ot, de sok gyakorlatot ugyan úgy lehet nyugodtan végezni. Amiért ajánlott a sport terhesen is: * Én személy szerint nagy mértékű emésztés lelassulást tapasztaltam már a kezdetek óta, a második trimesztertől ez javult , viszont rendszeres testmozgással ez javítható , így elkerülhetőek a különböző emésztési problémák. * Segíti a megfelelő keringés fenntartását, ezáltal is biztosítva a magzat megfelelő oxigénellátását. * Segít fenntartani a megfelelő vércukorszintet és normalizálni a kismama testsúlyának növekedését, viszont sokkal jobban raktároz ilyenkor a szervezet, így a tökéletes tápanyagbevitelre kell koncentrálni, nem pedig a mértéktelen étkezésekre! * Célzott és szakszerű edzéssel olyan izmokat erősíthetünk (pl.: mélyhátizom, core-izmok, gátizmok...stb.), amelyekre ebben az időszakban a leginkább szükség van, és persze edzéssel megtarthatjuk, és hamarabb visszanyerhetjük az alakunkat. Jó sportolást nektek csajok körülménytől függetlenül! - The picture is deceptive from the front, it's like I'm almost like before, but from the side the truth can already be seen..😅😬 Several people asked me about the sport, what I do and what I suggest. In my opinion, regular exercise has a positive effect on us and thus on the development of the baby. ...continuing in comment.. #pregnant #21weekspregnant #sport #21hetesterhesen

September 14, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com