@sitasalminen

ASMR Sita Sofia

Finland

 Mainos @antiracistforum đŸ—Żïž Ootko kokenut vihapuhetta? Todistanut homofobisia huuteluita, nĂ€hnyt rasistisia kirjoituksia tai kohdannut itse syrjintÀÀ? Kerro kokemus tai havainto yhdessĂ€vihaavastaan.fi-nettisivujen lomakkeella ja auta tekemÀÀn vihapuhe, viharikokset ja syrjintĂ€ nĂ€kyvĂ€ksi Suomessa.

Oon mukana Anti-Racist Forumin hankkeessa levittĂ€mĂ€ssĂ€ tietoa YhdessĂ€ vihaa vastaan -hankkeesta, jolla pyritÀÀn selvittĂ€mÀÀn vihatapausten tilanne Suomessa 📈 Vihapuhe ei ole vain "vihaista puhetta", vaan puhetta, joka lietsoo vihaa ihmistĂ€ tai ihmisryhmÀÀ vastaan (rasismi, homofobia, ableismi, antisemitismi, islamofobia, lĂ€skiviha, transfobia). 

Vihapuhe voi ilmetÀ myös esimerkiksi kirjoituksina, symboleina (natsitarrat katukuvassa), pilapiirroksina tai elokuvissa. SyrjintÀ voi tulla ilmi esimerkiksi työnhaussa, asuntomarkkinoilla, terveydenhuollossa tai muissa arkielÀmÀn tilanteissa kaupassa kÀynnistÀ lÀhtien. Myös kaikenlaiset vÀkivaltaa sisÀltÀvÀt uhkaukset lukeutuvat vihatapauksiin.

YhdessÀ vihaa vastaan -hankkeessa kartoitetaan vihatapausten tilannetta mahdollisimman laajasti, joten mie kannustan teitÀ tÀyttÀmÀÀn lomakkeen sekÀ uusista ettÀ vanhemmistakin tapauksista riippumatta siitÀ, olitko itse kohde vai todistaja. Voit myös auttaa jakamalla tÀmÀn julkaisun tai kertomalla lomakkeesta eteenpÀin.

Kommentoi đŸ‘đŸŒ jos kuulit hankkeesta ensimmĂ€istĂ€ kertaa ja đŸ«¶đŸŒ jos olit jo tietoinen siitĂ€!

WWW.YHDESSAVIHAAVASTAAN.FI

Mainos @antiracistforum đŸ—Żïž Ootko kokenut vihapuhetta? Todistanut homofobisia huuteluita, nĂ€hnyt rasistisia kirjoituksia tai kohdannut itse syrjintÀÀ? Kerro kokemus tai havainto yhdessĂ€vihaavastaan.fi-nettisivujen lomakkeella ja auta tekemÀÀn vihapuhe, viharikokset ja syrjintĂ€ nĂ€kyvĂ€ksi Suomessa. Oon mukana Anti-Racist Forumin hankkeessa levittĂ€mĂ€ssĂ€ tietoa YhdessĂ€ vihaa vastaan -hankkeesta, jolla pyritÀÀn selvittĂ€mÀÀn vihatapausten tilanne Suomessa 📈 Vihapuhe ei ole vain "vihaista puhetta", vaan puhetta, joka lietsoo vihaa ihmistĂ€ tai ihmisryhmÀÀ vastaan (rasismi, homofobia, ableismi, antisemitismi, islamofobia, lĂ€skiviha, transfobia). Vihapuhe voi ilmetĂ€ myös esimerkiksi kirjoituksina, symboleina (natsitarrat katukuvassa), pilapiirroksina tai elokuvissa. SyrjintĂ€ voi tulla ilmi esimerkiksi työnhaussa, asuntomarkkinoilla, terveydenhuollossa tai muissa arkielĂ€mĂ€n tilanteissa kaupassa kĂ€ynnistĂ€ lĂ€htien. Myös kaikenlaiset vĂ€kivaltaa sisĂ€ltĂ€vĂ€t uhkaukset lukeutuvat vihatapauksiin. YhdessĂ€ vihaa vastaan -hankkeessa kartoitetaan vihatapausten tilannetta mahdollisimman laajasti, joten mie kannustan teitĂ€ tĂ€yttĂ€mÀÀn lomakkeen sekĂ€ uusista ettĂ€ vanhemmistakin tapauksista riippumatta siitĂ€, olitko itse kohde vai todistaja. Voit myös auttaa jakamalla tĂ€mĂ€n julkaisun tai kertomalla lomakkeesta eteenpĂ€in. Kommentoi đŸ‘đŸŒ jos kuulit hankkeesta ensimmĂ€istĂ€ kertaa ja đŸ«¶đŸŒ jos olit jo tietoinen siitĂ€! WWW.YHDESSAVIHAAVASTAAN.FI

October 18, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com