@polleosport.si

Polleo Sport Slovenija

Unknown
class="content__text"
 Imate kaj za pusta hrusta? 🎭🎭
Seveda! Super enostaven recept za pustne krofe ob katerih ne bo slabe vesti in občutka težine v želodcu! 🍩

Preveri recept 👇🏽

Sestavine:
- 260g pirine moke
- 1 pecilni prašek
- Pea & Rice protein (čokolada) ali whey
- ščepec soli
- 80g brezovega sladkorja
- 3 jajci
- 60g kokosovega olja
- 120ml kefirja
- limonina lupina
- proteinska čokolada za dekoracijo

Priprava:
V skledi zmešamo suhe sestavine (moko, pecilni prašek, proteine in sol). V drugi posodi zmešamo jajca in brezov sladkor, nato dodamo stopljeno kokosovo olje in limonino lupinico. 
Mešanici dodamo polovico suhih sestavin in premešamo. Nato dodamo kefir in vse ponovno premešamo. 
Na koncu dodamo še ostale suhe sestavine in mešamo 1-2minuti, da se vse sestavine povežejo. S pomočjo vrečke za dekoriranje iztisnemo zmes v modelčke za krofe. Krofe pečemo približno 10minut v predhodno ogreti pečici na 180 stopinj.

Krofe vzamemo iz pečice in pustimo, da se nekaj minut ohladijo, nato pa jih okrasimo s stopljeno čokolado. 😋

 #polleosport #donut #recipe #healthyrecipes

class="content__text" Imate kaj za pusta hrusta? 🎭🎭 Seveda! Super enostaven recept za pustne krofe ob katerih ne bo slabe vesti in občutka težine v želodcu! 🍩 Preveri recept 👇🏽 Sestavine: - 260g pirine moke - 1 pecilni prašek - Pea & Rice protein (čokolada) ali whey - ščepec soli - 80g brezovega sladkorja - 3 jajci - 60g kokosovega olja - 120ml kefirja - limonina lupina - proteinska čokolada za dekoracijo Priprava: V skledi zmešamo suhe sestavine (moko, pecilni prašek, proteine in sol). V drugi posodi zmešamo jajca in brezov sladkor, nato dodamo stopljeno kokosovo olje in limonino lupinico. Mešanici dodamo polovico suhih sestavin in premešamo. Nato dodamo kefir in vse ponovno premešamo. Na koncu dodamo še ostale suhe sestavine in mešamo 1-2minuti, da se vse sestavine povežejo. S pomočjo vrečke za dekoriranje iztisnemo zmes v modelčke za krofe. Krofe pečemo približno 10minut v predhodno ogreti pečici na 180 stopinj. Krofe vzamemo iz pečice in pustimo, da se nekaj minut ohladijo, nato pa jih okrasimo s stopljeno čokolado. 😋 #polleosport #donut #recipe #healthyrecipes

February 26, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com