@liliasavchyn

Ліля Савчин🇺🇦

Unknown
class="content__text"
 Лижники⛷️

Вистачило їх на одне навчання, сьогодні вже ниють, що це довго, що це важко, а ніхто не казав, що буде легко😅

Розумію, що втомилися, бо вчора повезли їх вчитися у сам Буковель.
Ми поки доїхали і піднялися на гірку вони вже були ніякі)
Пейпаси на бугільний підйомник не брали, так як там багато людей і спускаючись діти не зможуть їх оминати. Спочатку потрібно зробити всі вправи, навчитися підніматися, йти на лижах, оминати перешкоди і т д. а вже тоді пускати їх туди.

Діти хотіли спускатися з гірки відразу, вона не стрімка, але довга і поки ми піднімалися з ними до гори, здавалося що пробігли цілий марафон😂

Шкода, що в Красній Поляні ще не відкрили лижну школу, але обіцяють вже з понеділка, це до речі входить у вартість проживання.
Тут є бугільний підйомник, гірка невеличка і це ідельно для навчання.
Минулого року, малі за 2 заняття вже гарно спускалися, тормозили, оминали перешкоди. Тому і приїжджаємо з дітками сюди, бо є класна можливість навчитися кататися на лижах. 
_______________
А Ваші дітки вже катаються? В якому віці навчали, як успіхи?

class="content__text" Лижники⛷️ Вистачило їх на одне навчання, сьогодні вже ниють, що це довго, що це важко, а ніхто не казав, що буде легко😅 Розумію, що втомилися, бо вчора повезли їх вчитися у сам Буковель. Ми поки доїхали і піднялися на гірку вони вже були ніякі) Пейпаси на бугільний підйомник не брали, так як там багато людей і спускаючись діти не зможуть їх оминати. Спочатку потрібно зробити всі вправи, навчитися підніматися, йти на лижах, оминати перешкоди і т д. а вже тоді пускати їх туди. Діти хотіли спускатися з гірки відразу, вона не стрімка, але довга і поки ми піднімалися з ними до гори, здавалося що пробігли цілий марафон😂 Шкода, що в Красній Поляні ще не відкрили лижну школу, але обіцяють вже з понеділка, це до речі входить у вартість проживання. Тут є бугільний підйомник, гірка невеличка і це ідельно для навчання. Минулого року, малі за 2 заняття вже гарно спускалися, тормозили, оминали перешкоди. Тому і приїжджаємо з дітками сюди, бо є класна можливість навчитися кататися на лижах. _______________ А Ваші дітки вже катаються? В якому віці навчали, як успіхи?

February 10, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com