@liliasavchyn

Ліля Савчин🇺🇦

Unknown
class="content__text"
 Програма підрахунку калорій, не все так просто! 

Друзі, для схуднення окрім калорійності дуже важливо в раціоні правильно розприділити співвідношення БЖУ ( білків, жирів, вуглеводів) вручну!

Калорійність мого раціону зараз 1500ккал ( бувають скачки 1800-1300ккал ) такі качелі, це ок і навіть краще, головне не опускатися нижче. 

З 1500ккал це білків 30%, жирів 30%, вуглеводів 40% від раціону.
А отже в день я споживаю:
110г білків, 50г жирів та 150г вуглеводів.
( притримуватися чітко таких пропорції звичайно ж складно, відхилення це окей
ми ж не роботи ) 
Але пам’ятайте, білка в раціоні має бути достатньо для того щоб, зберегти м’язеву масу при схуднені.
Вуглеводи дають нам енергію, якщо їх мало в раціоні ви відчуваєте постійну втому та безсилля, тому важливо в раціон добавляти крупи ( не цукерки та булки😅 ) 

Чому варто прописувати ці показники вручну? 
Часто програми автоматично до Вашої ваги та зросту розраховують калорійність.
Якщо я споживала 2500ккал за день, а програма поставила 1200ккал, то далеко я так не заїду.
Варто поступово знижувати, бо навіть дефіцит у 500ккал вже приноситиме результат.

❗️Також мені не подобається те, що всі програми автоматично ставлять мені 30-35г жирів на день, це дуже дуже мало❗️
Для того, щоб організм жінки добре функціонував в раціоні має бути від 45г до 90г жирів на день, але явно не 35г! 

Я вже худла на 1200ккал і при жирах 35г, попрощалася з циклом майже на 2 роки і прийшлося відновлювати гормональними препаратами, не робіть моїх помилок! 

Ще розпишу для вашої ж уяви⬇️
1г білка - це 4 калорії 
1г вуглеводів містить також 4 калорії 
1г жирів - це 9 калорій 
( якщо це корисні жири їх не потрібно боятися, вони надважливі ) 

Сподівюся була корисною і Ви прислухаєтеся до моїх рекомендацій.
Звичайно я не дієтолог не нутриціолог, але це база і якщо ви хочете худнути без обмежень та без шкоди для здоров’я, розраховуйте правильно своє КБЖУ 🫶🏻

class="content__text" Програма підрахунку калорій, не все так просто! Друзі, для схуднення окрім калорійності дуже важливо в раціоні правильно розприділити співвідношення БЖУ ( білків, жирів, вуглеводів) вручну! Калорійність мого раціону зараз 1500ккал ( бувають скачки 1800-1300ккал ) такі качелі, це ок і навіть краще, головне не опускатися нижче. З 1500ккал це білків 30%, жирів 30%, вуглеводів 40% від раціону. А отже в день я споживаю: 110г білків, 50г жирів та 150г вуглеводів. ( притримуватися чітко таких пропорції звичайно ж складно, відхилення це окей ми ж не роботи ) Але пам’ятайте, білка в раціоні має бути достатньо для того щоб, зберегти м’язеву масу при схуднені. Вуглеводи дають нам енергію, якщо їх мало в раціоні ви відчуваєте постійну втому та безсилля, тому важливо в раціон добавляти крупи ( не цукерки та булки😅 ) Чому варто прописувати ці показники вручну? Часто програми автоматично до Вашої ваги та зросту розраховують калорійність. Якщо я споживала 2500ккал за день, а програма поставила 1200ккал, то далеко я так не заїду. Варто поступово знижувати, бо навіть дефіцит у 500ккал вже приноситиме результат. ❗️Також мені не подобається те, що всі програми автоматично ставлять мені 30-35г жирів на день, це дуже дуже мало❗️ Для того, щоб організм жінки добре функціонував в раціоні має бути від 45г до 90г жирів на день, але явно не 35г! Я вже худла на 1200ккал і при жирах 35г, попрощалася з циклом майже на 2 роки і прийшлося відновлювати гормональними препаратами, не робіть моїх помилок! Ще розпишу для вашої ж уяви⬇️ 1г білка - це 4 калорії 1г вуглеводів містить також 4 калорії 1г жирів - це 9 калорій ( якщо це корисні жири їх не потрібно боятися, вони надважливі ) Сподівюся була корисною і Ви прислухаєтеся до моїх рекомендацій. Звичайно я не дієтолог не нутриціолог, але це база і якщо ви хочете худнути без обмежень та без шкоди для здоров’я, розраховуйте правильно своє КБЖУ 🫶🏻

February 03, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com