@liliasavchyn

Ліля Савчин🇺🇦

Unknown
class="content__text"
 Дівчатка, давно не було постів, виправляюся!

Схуднення бачу зараз найбільше цікавить Вас. І дуже багато питань приходить, як мені вдається їсти все та скидати вагу, яку програму використовую і т д. вмощуйтеся, буде цікаво) 

У мене в житті було дуже багато дієт та заборон і скільки себе пам’ятаю я завжди хотіла схуднути і не була задоволена своєю фігурою. Але чим більше заборон в раціоні собі ставила, тим важче було триматися і я все закидала. 
Тому якось в 11 класі я просто почала рахувати калорії і їсти менше чим потрібно моєму організму і таким чином втратила 10кг за 3 місяці, правда тоді ще було дуже багато спорту у моєму житті та все ж це дієво!

Зараз я вирішила повернутися до того ж методу. Це не дієта, заборон жодних немає, Ви можете їсти все, головне вписуватись у конкретну калорійність і це круто тим, що не потрібно готувати собі щось окреме і спокійно можна ходити в гості сильно не обмежуючи себе ) 

Перше, що я зробила, це скачала додаток «Таблиця калорійності» і вписала туди все те, що з‘їла за день.
Сказати, що я була в шокові, це нічого не сказати, бо думала, що їм мало, а там майже 3000ккал набігало за рахунок цукерок, салатів, тостів з авокадо, піцци, суші і т д. Тому якщо Вам здається, що Ви нічого не їсте і поправляєтеся від повітря, такого не буває!
Впишіть усе, що ви зїли за день і побачите звідки ноги ростуть 😅

Друге - я стала на ваги і зробила заміри свого тіла, щоб бачити результат, адже часто вага може стояти, а штани вже злітати, тому орієнтуємось більше по замірах)

Чесно скажу, таких спроб було декілька, але лише після свят я взяла себе в руки. 
Тому бачу ціль, не бачу перешкод.

Але які тут можуть бути перешкоди, якщо можна їсти все і худнути! 

За 3 тижні -4,5кг, це дуже крутий результат. Звичайно, що зараз вага не буде так стрімко падати, але я нікуди не спішу. 
Набирала роками, тому скидай поступово, за мною ніхто не женеться і так найкраще можна закріпити результат.
___________________
В планах прзбктися ще 5-6кг, а на скільки Ви б хотіли схуднути?

class="content__text" Дівчатка, давно не було постів, виправляюся! Схуднення бачу зараз найбільше цікавить Вас. І дуже багато питань приходить, як мені вдається їсти все та скидати вагу, яку програму використовую і т д. вмощуйтеся, буде цікаво) У мене в житті було дуже багато дієт та заборон і скільки себе пам’ятаю я завжди хотіла схуднути і не була задоволена своєю фігурою. Але чим більше заборон в раціоні собі ставила, тим важче було триматися і я все закидала. Тому якось в 11 класі я просто почала рахувати калорії і їсти менше чим потрібно моєму організму і таким чином втратила 10кг за 3 місяці, правда тоді ще було дуже багато спорту у моєму житті та все ж це дієво! Зараз я вирішила повернутися до того ж методу. Це не дієта, заборон жодних немає, Ви можете їсти все, головне вписуватись у конкретну калорійність і це круто тим, що не потрібно готувати собі щось окреме і спокійно можна ходити в гості сильно не обмежуючи себе ) Перше, що я зробила, це скачала додаток «Таблиця калорійності» і вписала туди все те, що з‘їла за день. Сказати, що я була в шокові, це нічого не сказати, бо думала, що їм мало, а там майже 3000ккал набігало за рахунок цукерок, салатів, тостів з авокадо, піцци, суші і т д. Тому якщо Вам здається, що Ви нічого не їсте і поправляєтеся від повітря, такого не буває! Впишіть усе, що ви зїли за день і побачите звідки ноги ростуть 😅 Друге - я стала на ваги і зробила заміри свого тіла, щоб бачити результат, адже часто вага може стояти, а штани вже злітати, тому орієнтуємось більше по замірах) Чесно скажу, таких спроб було декілька, але лише після свят я взяла себе в руки. Тому бачу ціль, не бачу перешкод. Але які тут можуть бути перешкоди, якщо можна їсти все і худнути! За 3 тижні -4,5кг, це дуже крутий результат. Звичайно, що зараз вага не буде так стрімко падати, але я нікуди не спішу. Набирала роками, тому скидай поступово, за мною ніхто не женеться і так найкраще можна закріпити результат. ___________________ В планах прзбктися ще 5-6кг, а на скільки Ви б хотіли схуднути?

February 03, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com