@koro_denmark

KoRo Denmark 🇩🇰

Unknown
class="content__text"
 👀Årets halloween drink👀

Ingredienser 🧂:
60 ml vand
45 g sukker
110-120 g KoRo tapiokastivelse

Til Raspberry Gin Sour med vegansk skum 🍹:
60 ml Gin
45 ml KoRo hindbærsirup
30 ml frisk limesaft
15 ml aquafaba
Isterninger

Tilberedning 🥣:
1. Varm vand op i en gryde, og rør sukkeret i, indtil det er smeltet.
2. Tilsæt ca. halvdelen af tapiokastivelsen, og rør til det bliver en klæbrig masse. 
3. Skru ned for varmen, og rør resten af tapiokastivelsen i. Overfør blandingen til et bord, og ælt den til en dej (vær forsigtig, den er varm).
4. Fordel dejen i tre dele (2 mindre og en stor), og farv den ene med blå eller grøn madfarve, den anden med en sort. Farv den størreste dejklump med en lille klat lyserød farve. Hvis der slet ikke farves, bliver kuglerne gennemsigtige.
5. Form hver portion til tynde stilke, og del dem i små stykker. Form små runde øjenæbler af den hvide del. 
6. Form flade pupiller af den sorte del og flade linser af den farvede del, og sæt dem fast på øjenæblerne med lidt vand.
7. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt øjenæblerne og rør rundt. Skru ned for varmen, og lad det simre i ca. 20 minutter under jævn omrøring. Tag det af varmen, og lad det trække i yderligere 20 minutter. Sigt øjenæblerne fra, og skyl dem med koldt vand. 
8. Til Raspberry Gin Sour kommes alle ingredienser undtagen isterningerne i en shaker, og der rystes kraftigt. Tilsæt isterninger, og ryst igen. Hæld i et glas, og hæld øjnene i.

 #tapioka #halloween #eyeballs #drink #uhygge #bubbletea #korolicious

class="content__text" 👀Årets halloween drink👀 Ingredienser 🧂: 60 ml vand 45 g sukker 110-120 g KoRo tapiokastivelse Til Raspberry Gin Sour med vegansk skum 🍹: 60 ml Gin 45 ml KoRo hindbærsirup 30 ml frisk limesaft 15 ml aquafaba Isterninger Tilberedning 🥣: 1. Varm vand op i en gryde, og rør sukkeret i, indtil det er smeltet. 2. Tilsæt ca. halvdelen af tapiokastivelsen, og rør til det bliver en klæbrig masse. 3. Skru ned for varmen, og rør resten af tapiokastivelsen i. Overfør blandingen til et bord, og ælt den til en dej (vær forsigtig, den er varm). 4. Fordel dejen i tre dele (2 mindre og en stor), og farv den ene med blå eller grøn madfarve, den anden med en sort. Farv den størreste dejklump med en lille klat lyserød farve. Hvis der slet ikke farves, bliver kuglerne gennemsigtige. 5. Form hver portion til tynde stilke, og del dem i små stykker. Form små runde øjenæbler af den hvide del. 6. Form flade pupiller af den sorte del og flade linser af den farvede del, og sæt dem fast på øjenæblerne med lidt vand. 7. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt øjenæblerne og rør rundt. Skru ned for varmen, og lad det simre i ca. 20 minutter under jævn omrøring. Tag det af varmen, og lad det trække i yderligere 20 minutter. Sigt øjenæblerne fra, og skyl dem med koldt vand. 8. Til Raspberry Gin Sour kommes alle ingredienser undtagen isterningerne i en shaker, og der rystes kraftigt. Tilsæt isterninger, og ryst igen. Hæld i et glas, og hæld øjnene i. #tapioka #halloween #eyeballs #drink #uhygge #bubbletea #korolicious

October 30, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com