@klopotenko

Ievgen Klopotenko

Ukraine

 Котики, давайте домовимося, що на Великдень ви будете щасливими. Не попри щось чи когось, а тому, що ви живі та сильні. І будете готувати, мацати тісто, робити з нього прекрасне, святкувати те, що ви живі та сильні і ділитися цією енергією з оточуючими. Це дуже підтримуюча енергія, повірте. І взагалі, ви заслуговуєте на те, щоб дихати вільно. І це не соромно. Соромно - не жити своє життя, коли ви його маєте. Українська нація продовжує квітнути навіть під час війни, це наша суперсила і причина по якій ми переможемо. Але цей процес квітнення треба підтримувати тим хорошим, що ви відчуваєте і створюєте.

Тому готуйте смачну їжу, обіймайте родину та діліться добром з оточуючими. А по рецептах до Великодня моя команда зробила окремий плейлист на ютубі. Ці чудові люди взяли і відібрали серед сотні наших відео ті рецепти, які зараз і по продуктах є доречними, і по смаку святковими і підтримуючими. Посилання у профілі. Цьом.

Котики, давайте домовимося, що на Великдень ви будете щасливими. Не попри щось чи когось, а тому, що ви живі та сильні. І будете готувати, мацати тісто, робити з нього прекрасне, святкувати те, що ви живі та сильні і ділитися цією енергією з оточуючими. Це дуже підтримуюча енергія, повірте. І взагалі, ви заслуговуєте на те, щоб дихати вільно. І це не соромно. Соромно - не жити своє життя, коли ви його маєте. Українська нація продовжує квітнути навіть під час війни, це наша суперсила і причина по якій ми переможемо. Але цей процес квітнення треба підтримувати тим хорошим, що ви відчуваєте і створюєте. Тому готуйте смачну їжу, обіймайте родину та діліться добром з оточуючими. А по рецептах до Великодня моя команда зробила окремий плейлист на ютубі. Ці чудові люди взяли і відібрали серед сотні наших відео ті рецепти, які зараз і по продуктах є доречними, і по смаку святковими і підтримуючими. Посилання у профілі. Цьом.

April 16, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com