@klopotenko

Ievgen Klopotenko

Ukraine

 З 26.02 і до сьогодні я дав 101 інтерв‘ю. Більшість з них - іноземні джерела. США, Англія, Німеччина, Італія, Аргентина, Ізраїль, Австрія, Японія, Данія, Франція, Іспанія. Мета кожного інтерв‘ю: розповісти про Україну. 101 штука - дрібнота у морі. Але я зараз не про те. А більше про те, що транслюється. Кожен з вас зараз веде інформаційну діяльність. Ми, власне, так море і збираємо. Сторіз теж рахується. Мій підхід у інтерв'ю наступний. Кричати про біль, який зараз переживає Україна - обов‘язково. Але і обов’язково казати про те, які сильні українці. Які сміливі. Як ми єднаємося, щоб захистити свою землю. Важливо казати про те цінне і прекрасне, що ми маємо: мистецтво, їжа, люди, культура, історія. Наприклад, я кажу на закордон про українську їжу і про чудові кейси, як єднаються шефи і ресторатори, щоб допомагати українцям. Це дає об‘ємне розуміння України. Так, у нас багато болю і про це треба казати. Але давайте не забувати про красиве українське, бо це як раз те, заради чого ми боремося. Про це важливо пам’ятати українцям. Про це важливо знати іноземцям.

А ці фото - з чудового документального серіалу. Це серія про Україну, яка вийшла місяць тому на американському каналі @vice. Знято було задовго до 24.02 геніальним @gilesduley, який відомий як @one_armed_chef. Сенси і цінності, що там зафіксовані, ті самі, які ми зараз відчуваємо. Подивіться. Фільм взагалі не про мене, я там лише на початку готую борщ. Фільм про те, що проживає Україна. Цьом.
————

Since 26.02 I have given 101 interviews. Most of them - to the international audience. USA, Great Britain, Italy, Spain, Japan, Germany, France etc. These interviews are about the war that russia started in my country. And I want warld to understand one thing. Ukraine - is not just land where war is happening. Ukraine - is people who know how to love and support. Their country, their culture, their families, their friends and their nation.

The photos you are looking at are from documentary on @vice. One of the series is about Ukraine. Was filmed before 24.02 by genius @gilesduley, known as @one_armed_chef. The senses are the same as those Ukrainian people are feeling now. Watch it. Link in bio.

З 26.02 і до сьогодні я дав 101 інтерв‘ю. Більшість з них - іноземні джерела. США, Англія, Німеччина, Італія, Аргентина, Ізраїль, Австрія, Японія, Данія, Франція, Іспанія. Мета кожного інтерв‘ю: розповісти про Україну. 101 штука - дрібнота у морі. Але я зараз не про те. А більше про те, що транслюється. Кожен з вас зараз веде інформаційну діяльність. Ми, власне, так море і збираємо. Сторіз теж рахується. Мій підхід у інтерв'ю наступний. Кричати про біль, який зараз переживає Україна - обов‘язково. Але і обов’язково казати про те, які сильні українці. Які сміливі. Як ми єднаємося, щоб захистити свою землю. Важливо казати про те цінне і прекрасне, що ми маємо: мистецтво, їжа, люди, культура, історія. Наприклад, я кажу на закордон про українську їжу і про чудові кейси, як єднаються шефи і ресторатори, щоб допомагати українцям. Це дає об‘ємне розуміння України. Так, у нас багато болю і про це треба казати. Але давайте не забувати про красиве українське, бо це як раз те, заради чого ми боремося. Про це важливо пам’ятати українцям. Про це важливо знати іноземцям. А ці фото - з чудового документального серіалу. Це серія про Україну, яка вийшла місяць тому на американському каналі @vice. Знято було задовго до 24.02 геніальним @gilesduley, який відомий як @one_armed_chef. Сенси і цінності, що там зафіксовані, ті самі, які ми зараз відчуваємо. Подивіться. Фільм взагалі не про мене, я там лише на початку готую борщ. Фільм про те, що проживає Україна. Цьом. ———— Since 26.02 I have given 101 interviews. Most of them - to the international audience. USA, Great Britain, Italy, Spain, Japan, Germany, France etc. These interviews are about the war that russia started in my country. And I want warld to understand one thing. Ukraine - is not just land where war is happening. Ukraine - is people who know how to love and support. Their country, their culture, their families, their friends and their nation. The photos you are looking at are from documentary on @vice. One of the series is about Ukraine. Was filmed before 24.02 by genius @gilesduley, known as @one_armed_chef. The senses are the same as those Ukrainian people are feeling now. Watch it. Link in bio.

April 11, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com