@karina_grek_

Karina Grek Jawad

Unknown
class="content__text"
 Посткоітальний цистит 😭

Важка тема для тих дівчат, котрі хоч раз стикались з цією проблемою, а тим більше, якщо мали її декілька разів. 
1. Цистит – це запалення сечового міхура, яке виникає через бактеріальне заселення.
2. Посткоітальний - який з‘являється після статевого акту. 
Чому взагалі він з‘являється? Хочу почати трохи з анатомії.
В нашій промежині є три отвори.
Уретра ( сечовидільний канал) -це місце, з якого ми пісяємо.

Піхва - звідки ми менструюємо та народжуємо. 
До речі, важливий момент для дівчат, знаю, що є ті, котрі цього не знають 🙈 якщо ви користуєтесь тампонами, витягати тампон, щоб попісяти не треба, тому що це різні отвори.

Анус- це та частина, якою закінчується пряма кишка.

Частіше за все дівчата страждають запаленнями і піхви і сечового після початку статевого життя, тому що промежина коротка, всі отвори поряд один з одним.

Вміст кишкової флори часто потрапляє до піхвової і може викликати не приємні симптоми + виділення.
Те саме стосується уретри, як результат - посткоітальний цистит.

Не хочу навіть про таке писати, але треба😒, це життя.
Більшість жінок, які стикнулись з даною проблемою використовують декілька видів сексу і , нажаль, не притримуються правил гігієни.
Мається на увазі, анальний вид сексу, який сміняється вагінальним без зміни презерватива та гігієни зовнішніх статевих органів. 
Також, деякі анатомічні особливості можуть теж формувати умови для появи посткоітального циститу. 

Решта текстку в каруселі ❣️

Якщо пост був для вас актуальним - напишіть в коментарях та поділіться з подругою. Будьте здорові ❣️

class="content__text" Посткоітальний цистит 😭 Важка тема для тих дівчат, котрі хоч раз стикались з цією проблемою, а тим більше, якщо мали її декілька разів. 1. Цистит – це запалення сечового міхура, яке виникає через бактеріальне заселення. 2. Посткоітальний - який з‘являється після статевого акту. Чому взагалі він з‘являється? Хочу почати трохи з анатомії. В нашій промежині є три отвори. Уретра ( сечовидільний канал) -це місце, з якого ми пісяємо. Піхва - звідки ми менструюємо та народжуємо. До речі, важливий момент для дівчат, знаю, що є ті, котрі цього не знають 🙈 якщо ви користуєтесь тампонами, витягати тампон, щоб попісяти не треба, тому що це різні отвори. Анус- це та частина, якою закінчується пряма кишка. Частіше за все дівчата страждають запаленнями і піхви і сечового після початку статевого життя, тому що промежина коротка, всі отвори поряд один з одним. Вміст кишкової флори часто потрапляє до піхвової і може викликати не приємні симптоми + виділення. Те саме стосується уретри, як результат - посткоітальний цистит. Не хочу навіть про таке писати, але треба😒, це життя. Більшість жінок, які стикнулись з даною проблемою використовують декілька видів сексу і , нажаль, не притримуються правил гігієни. Мається на увазі, анальний вид сексу, який сміняється вагінальним без зміни презерватива та гігієни зовнішніх статевих органів. Також, деякі анатомічні особливості можуть теж формувати умови для появи посткоітального циститу. Решта текстку в каруселі ❣️ Якщо пост був для вас актуальним - напишіть в коментарях та поділіться з подругою. Будьте здорові ❣️

January 20, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com