@beyhaninmutfagi

Beyhan Kadayıfçı

Turkey
Selamlarrr :)) Bu akşamın tatlısı enfes bişey oldu 🥳🥳 içine ezilmiş muz ekledim. Bol çikolatalı harika oldu 👍🏻 Sezodan mükemmel yanıtını da aldığıma göre 😎 kaydetmeyi unutmayın ve mutlaka denemenizi tavsiye ederim 🤗 Tarif isteyenler ❤️ bırakabilir mi :) 

💫 Muzlu Çikolatalı Muhallebi
1 litre süt
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
2 tepeleme yemek kaşığı un
2 tepeleme yemek kaşığı nişasta
2 tepeleme yemek kaşığı kakao
80 gram sütlü ya da bitter çikolata
1 tane muz
1 paket krema
💫 Yapılışı
Tencerenin içine kuru malzemeleri koyup karıştırın. Sütü ekleyin Ve birkaç dakika daha karıştırın. Ocağın altını açıp koyulaşana kadar pişirin. Muhallebinin içine çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırın. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra kremasını ekleyip karıştırın. İyice ezilmiş olan muzu muhallebinin içine ekleyip homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Kuplara paylaştırın, dilerseniz muhallebinin arasına bisküvi de ekleyebilirsiniz. Soguduktan sonra dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın, afiyet şifa olsun :)

Selamlarrr :)) Bu akşamın tatlısı enfes bişey oldu 🥳🥳 içine ezilmiş muz ekledim. Bol çikolatalı harika oldu 👍🏻 Sezodan mükemmel yanıtını da aldığıma göre 😎 kaydetmeyi unutmayın ve mutlaka denemenizi tavsiye ederim 🤗 Tarif isteyenler ❤️ bırakabilir mi :) 💫 Muzlu Çikolatalı Muhallebi 1 litre süt 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 2 tepeleme yemek kaşığı un 2 tepeleme yemek kaşığı nişasta 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 80 gram sütlü ya da bitter çikolata 1 tane muz 1 paket krema 💫 Yapılışı Tencerenin içine kuru malzemeleri koyup karıştırın. Sütü ekleyin Ve birkaç dakika daha karıştırın. Ocağın altını açıp koyulaşana kadar pişirin. Muhallebinin içine çikolatayı ekleyip eriyene kadar karıştırın. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra kremasını ekleyip karıştırın. İyice ezilmiş olan muzu muhallebinin içine ekleyip homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Kuplara paylaştırın, dilerseniz muhallebinin arasına bisküvi de ekleyebilirsiniz. Soguduktan sonra dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın, afiyet şifa olsun :)

August 30, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com