@anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч

Unknown
class="content__text"
 Орбан(той що на відео по центру в малиновій краватці) єдиний, хто не підтримав оплесками появу Зеленського на спільній фотографії(звучить від мене як претензія, але давайте розберемося)

Чому підтримують Зеленського?

Тому що це президент воюючої країни. Один із символів боротьби за демократію, яку так плекають в Європі.

Тому що це другий раз за рік війни, коли Зеленський виїхав з країни. 

Тому що він президент країни, яка не здалася перед ордою, яка всіма силами навалилася на нас. 

І ще 100 "тому що"

Я, коли в кінці березня родину вивозив до Франції два дні провів в Будапешті, бо нас дуже виснажив кордон між Румунією і Угорщиною(привіт угорським прикордонникам), і це були певно єдиний два дні за весь рік, коли я не відчував підтримки, а подекуди навіть бачив зневагу до українців. 

На заправці, в готелі, на кордоні. Може це мені так пощастило..? Я розумію що багато українців знайшли прихисток в Угорщині. І багато угорців щиро допомогали, але є ще повістка керівництва країни, і вона очевидна, як на цьому відео.

Дмитро Кулеба в інтерв'ю розказав мені, що міністр закордонних справ Угорщині єдиний, хто за час війни жодного разу не зателефонував своєму колезі в Україну. Не запропонував допомоги.

Але знову ж питання: Чи мають нам всі допомагати?

Звичайно ні. В них своє життя. Нам ніхто і нього не винен. Це наше життя, і ми самі маємо в ньому дати собі раду. Нам не варто ображатися, через те, що десь нам не допомогли так, як ми вважаємо що ми цього заслуговуємо. Це я зараз не тільки про Орбана. Я взагалі.

Ми маємо бути сильними. У підсумку ми самі стоїмо проти зла. Так, з величезною підтримкою світу. Моральною, фінансовою, військовою. Але все одно це наша справа. 

Тому треба навчитися ігнорувати таких "друзів". 

Ми переможемо.
І весь світ хоче бути в цей момент з нами.
І ми будемо вдячні кожній людині з цих сотень мільйонів за підтримку. 
І обирати ти за добро, чи за зло- це вибір кожного. Навіть Орбана.

class="content__text" Орбан(той що на відео по центру в малиновій краватці) єдиний, хто не підтримав оплесками появу Зеленського на спільній фотографії(звучить від мене як претензія, але давайте розберемося) Чому підтримують Зеленського? Тому що це президент воюючої країни. Один із символів боротьби за демократію, яку так плекають в Європі. Тому що це другий раз за рік війни, коли Зеленський виїхав з країни. Тому що він президент країни, яка не здалася перед ордою, яка всіма силами навалилася на нас. І ще 100 "тому що" Я, коли в кінці березня родину вивозив до Франції два дні провів в Будапешті, бо нас дуже виснажив кордон між Румунією і Угорщиною(привіт угорським прикордонникам), і це були певно єдиний два дні за весь рік, коли я не відчував підтримки, а подекуди навіть бачив зневагу до українців. На заправці, в готелі, на кордоні. Може це мені так пощастило..? Я розумію що багато українців знайшли прихисток в Угорщині. І багато угорців щиро допомогали, але є ще повістка керівництва країни, і вона очевидна, як на цьому відео. Дмитро Кулеба в інтерв'ю розказав мені, що міністр закордонних справ Угорщині єдиний, хто за час війни жодного разу не зателефонував своєму колезі в Україну. Не запропонував допомоги. Але знову ж питання: Чи мають нам всі допомагати? Звичайно ні. В них своє життя. Нам ніхто і нього не винен. Це наше життя, і ми самі маємо в ньому дати собі раду. Нам не варто ображатися, через те, що десь нам не допомогли так, як ми вважаємо що ми цього заслуговуємо. Це я зараз не тільки про Орбана. Я взагалі. Ми маємо бути сильними. У підсумку ми самі стоїмо проти зла. Так, з величезною підтримкою світу. Моральною, фінансовою, військовою. Але все одно це наша справа. Тому треба навчитися ігнорувати таких "друзів". Ми переможемо. І весь світ хоче бути в цей момент з нами. І ми будемо вдячні кожній людині з цих сотень мільйонів за підтримку. І обирати ти за добро, чи за зло- це вибір кожного. Навіть Орбана.

February 10, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com