@anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч

Unknown
class="content__text"
 На першому фото Ніл з Лолою в Україні. На нижньому Ніл з Лолою зараз😁 Як швидко йде час...

Поки що Ніл більшу частину свого життя за кордоном. І таких історій десятки тисяч. 

Я дуже хочу бачити своїх дітей вдома. Всіх українців вдома. 

Так, мої діти ростуть космополітами. Вони зараз за кордоном, але вони побачили закордон до війни. Я завжди пояснював дітям, що світ різний завжди відкритий для нас. Вони в Києві навчалися у французькій школі. І можливо захочуть навчатися Європі, чи США. Але...

Але вони завжди українці. Вони хочуть жити вдома. І я цього дуже хочу. Хочу побачити як Ніл дуже знайомитися з Києвом. Зі своїм домом. Зі своєю собакою Айзою. 

Так і буде. Завдяки ЗСУ. Завдяки кожному герою. Кожному волонтеру. Завдяки нам з вами.

class="content__text" На першому фото Ніл з Лолою в Україні. На нижньому Ніл з Лолою зараз😁 Як швидко йде час... Поки що Ніл більшу частину свого життя за кордоном. І таких історій десятки тисяч. Я дуже хочу бачити своїх дітей вдома. Всіх українців вдома. Так, мої діти ростуть космополітами. Вони зараз за кордоном, але вони побачили закордон до війни. Я завжди пояснював дітям, що світ різний завжди відкритий для нас. Вони в Києві навчалися у французькій школі. І можливо захочуть навчатися Європі, чи США. Але... Але вони завжди українці. Вони хочуть жити вдома. І я цього дуже хочу. Хочу побачити як Ніл дуже знайомитися з Києвом. Зі своїм домом. Зі своєю собакою Айзою. Так і буде. Завдяки ЗСУ. Завдяки кожному герою. Кожному волонтеру. Завдяки нам з вами.

February 09, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com