@vgnett

VG

Unknown
class="content__text"
 Folkehelseinstituttet (FHI) ber helsetjenesten være årvåken. – Nå må vi få de unge til å bruke kondom, sier seniorrådgiveren i FHI.
⚠️
I løpet av 2022 har det vært en sterk økning av gonorétilfeller i Norge, særlig hos unge heteroseksuelle, skriver FHI i en pressemelding.
👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏼
Over en tiårsperiode fra 2010 til pandemien i 2020 har det vært en betydelig økning i forekomsten av gonoré. Da særlig blant menn som har sex med menn, men forekomsten gikk sterkt ned under pandemien.
👨🏾‍❤️‍💋‍👨🏻
– I løpet av 2022 har forekomsten økt igjen, særlig fra august, blant unge heteroseksuelle i forbindelse med normal gjenåpning av universiteter og høyskoler, heter det i pressemeldingen.
📸: Envato (Illustrasjonsfoto)

class="content__text" Folkehelseinstituttet (FHI) ber helsetjenesten være årvåken. – Nå må vi få de unge til å bruke kondom, sier seniorrådgiveren i FHI. ⚠️ I løpet av 2022 har det vært en sterk økning av gonorétilfeller i Norge, særlig hos unge heteroseksuelle, skriver FHI i en pressemelding. 👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏼 Over en tiårsperiode fra 2010 til pandemien i 2020 har det vært en betydelig økning i forekomsten av gonoré. Da særlig blant menn som har sex med menn, men forekomsten gikk sterkt ned under pandemien. 👨🏾‍❤️‍💋‍👨🏻 – I løpet av 2022 har forekomsten økt igjen, særlig fra august, blant unge heteroseksuelle i forbindelse med normal gjenåpning av universiteter og høyskoler, heter det i pressemeldingen. 📸: Envato (Illustrasjonsfoto)

February 17, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com