@vgnett

VG

Unknown
class="content__text"
 Forsvarssjef Eirik Kristoffersen tror verken Ukraina eller Russland kommer til å vinne krigen. Han tror ikke på noen militær løsning, skriver Klassekampen.
🪖
– Det finnes ingen militær løsning på denne konflikten, tror jeg. Det vil i så fall ta veldig lang tid om en av partene skal vinne definitivt over den andre, og det vil få forferdelige konsekvenser for folk, sier Kristoffersen.
🪖
Både Natos generalsekretær Jens Stoltenberg og oberstløytnant Palle Ydstebø, sjef for seksjon for landmakt ved Krigsskolen, har tidligere sagt at de tror på en Ukraina-seier, men forsvarssjefen er ikke like optimistisk. Han sier at det ikke er realistisk at Ukraina kan få en militær seier over Russland.
📸: Rodrigo Freitas / NTB

class="content__text" Forsvarssjef Eirik Kristoffersen tror verken Ukraina eller Russland kommer til å vinne krigen. Han tror ikke på noen militær løsning, skriver Klassekampen. 🪖 – Det finnes ingen militær løsning på denne konflikten, tror jeg. Det vil i så fall ta veldig lang tid om en av partene skal vinne definitivt over den andre, og det vil få forferdelige konsekvenser for folk, sier Kristoffersen. 🪖 Både Natos generalsekretær Jens Stoltenberg og oberstløytnant Palle Ydstebø, sjef for seksjon for landmakt ved Krigsskolen, har tidligere sagt at de tror på en Ukraina-seier, men forsvarssjefen er ikke like optimistisk. Han sier at det ikke er realistisk at Ukraina kan få en militær seier over Russland. 📸: Rodrigo Freitas / NTB

February 17, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com