@vgnett

VG

Unknown
class="content__text"
 Johannes Thingnes Bøs (29) drømmemesterskap vil ingen ende ta. 
🎉
Med det ble Thingnes Bø første herreløper noensinne som tar fem gull i et VM. 
🎉 
På parstafetten gikk Marte Olsbu Røiseland (32) og stryningen inn til nytt gull i VM, men ikke uten dramatikk. 
🎉 
For på nest siste skyting kom Thingnes Bø inn med et klart forsprang, men etter hele tre bom klarte ikke VM-kongen å unngå én strafferunde etter ekstraskuddene.
🎉 
Dermed var plutselig Østerrike i tet med Italia hakk i hel. Thingnes Bø var elleve sekunder bak konkurrentene før nest siste runde i løypa.
🎉 
Men som så mange ganger før i Oberhof, viste Thingnes Bø muskler i løypa. Stryningen tok kjapt igjen de tapte sekundene til konkurrentene, og etter en fantastisk serie på siste skyting var det ingen tvil: VM-kongen kom til å ta sitt femte VM-gull på like mange øvelser.
🎉 
Les hele saken på VG og mend lenken i bioen!

class="content__text" Johannes Thingnes Bøs (29) drømmemesterskap vil ingen ende ta. 🎉 Med det ble Thingnes Bø første herreløper noensinne som tar fem gull i et VM. 🎉 På parstafetten gikk Marte Olsbu Røiseland (32) og stryningen inn til nytt gull i VM, men ikke uten dramatikk. 🎉 For på nest siste skyting kom Thingnes Bø inn med et klart forsprang, men etter hele tre bom klarte ikke VM-kongen å unngå én strafferunde etter ekstraskuddene. 🎉 Dermed var plutselig Østerrike i tet med Italia hakk i hel. Thingnes Bø var elleve sekunder bak konkurrentene før nest siste runde i løypa. 🎉 Men som så mange ganger før i Oberhof, viste Thingnes Bø muskler i løypa. Stryningen tok kjapt igjen de tapte sekundene til konkurrentene, og etter en fantastisk serie på siste skyting var det ingen tvil: VM-kongen kom til å ta sitt femte VM-gull på like mange øvelser. 🎉 Les hele saken på VG og mend lenken i bioen!

February 16, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com