@veronikaostrihonova

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Unknown
class="content__text"
 Veľké čítacie rubriky nestíham, tak aspoň takto v mini verzii. Toto sú moje nové prírastky do knižnice, z ktorých mám radosť.

Narodila som sa pod šťastnou hviezdou je dielo Eleny Lackovej, o ktorom ste iste už počuli. Ukazuje rómsku kultúru, dejiny Rómov a Rómiek na Slovensku 20teho storočia, aj tradície, myslenie a hodnoty. Inak - o tejto knihe sa budeme rozprávať aj s pravnučkou Eleny Lackovej, @this.is.zea a ďalšími skvelými ľudmi v @martinus_sk na bratislavskej Obchodnej, na Valentína o 18tej!

Hodiny chémie Bonnie Garmus - to sú úskalia života vedkyne v mužskom svete. Je tam humor, aj irónia, aj nové pohľady. 

Dobré matky popisujú mrazivý príbeh Ley Garofalo, ktorá sa rozhodne vypovedať o svojom manželovi a potom zmizne. Investigatívna novinárčina na pozadí príbehu, a vhľad do sveta talianskej mafie. Prekvapivý narodeninový darček od svokrovcov ma veľmi potešil, knihu som nepoznala. 

A na záver Pliaga od Michala Slaničku @michalove_life venovaná mi samotným autorom! Román, ktorý je na pozadí skutočných udalostí v roku 1831, roku povstania roľníkov proti šľachte, aj cholerová epidémia. Strašidelne aktuálne aj dnes. 

Čítali ste niečo z nich? Chystáte sa? Dajte vedieť!

 #citamesveri

class="content__text" Veľké čítacie rubriky nestíham, tak aspoň takto v mini verzii. Toto sú moje nové prírastky do knižnice, z ktorých mám radosť. Narodila som sa pod šťastnou hviezdou je dielo Eleny Lackovej, o ktorom ste iste už počuli. Ukazuje rómsku kultúru, dejiny Rómov a Rómiek na Slovensku 20teho storočia, aj tradície, myslenie a hodnoty. Inak - o tejto knihe sa budeme rozprávať aj s pravnučkou Eleny Lackovej, @this.is.zea a ďalšími skvelými ľudmi v @martinus_sk na bratislavskej Obchodnej, na Valentína o 18tej! Hodiny chémie Bonnie Garmus - to sú úskalia života vedkyne v mužskom svete. Je tam humor, aj irónia, aj nové pohľady. Dobré matky popisujú mrazivý príbeh Ley Garofalo, ktorá sa rozhodne vypovedať o svojom manželovi a potom zmizne. Investigatívna novinárčina na pozadí príbehu, a vhľad do sveta talianskej mafie. Prekvapivý narodeninový darček od svokrovcov ma veľmi potešil, knihu som nepoznala. A na záver Pliaga od Michala Slaničku @michalove_life venovaná mi samotným autorom! Román, ktorý je na pozadí skutočných udalostí v roku 1831, roku povstania roľníkov proti šľachte, aj cholerová epidémia. Strašidelne aktuálne aj dnes. Čítali ste niečo z nich? Chystáte sa? Dajte vedieť! #citamesveri

February 09, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com