@veronikaostrihonova

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Unknown
class="content__text"
 Takto sa chodí z výroby @silnazostava_official v narodeninový deň, do ps… mat..e!

Takto vyzerá 34ročná Veronika. Trochu strapatá, trochu v chaose, trochu herpesu, ale veľmi šťastná a spokojná. Myslím na to, čo dnes povedala @farskakarolina v @silnazostava_official - že sme sa nikdy nemali tak dobre ako teraz, a nikdy nebolo jednoduchšie dostať sa k pravdivým informáciám, ako dnes. A čo povedala profesorka Radičová - že bez výrazného zapojenia sa občianskej spoločnosti, to v tejto ťažkej dobe, ani pri urnách 30.9. nepojde dobrým smerom. Tak sebe (a nam všetkým) dnes prajem uvedomenie si všetkých privilégií a vzácnych vecí, čo máme a málo apatie. Voči sebe, životu i svetu. 

Dnes sa mi to hovorí, keďže som v narodeninovom opare objatí a gratulácií od najlepšieho tímu @silnazostava_official , nielen novinárskeho ale najmä kamarátskeho zázraku @kellolaura spriaznenej duše a spolumenovkyne @veronika.gulasova skvelej @farskakarolina, jedného top múdrokomika @makovicky_comedy aj mojich malých aj veľkých ľudí doma. A ešte mnohých ľudí blízkych aj vzdialenejších, bez ktorých by bol svet šedivejší. 
Verím, že mi tento pohľad vydrží aj pozajtra. (Zajtra mám ešte meniny, sorry🤣).
Ďakujem, že ste a sme! A kuknite si @silnazostava_official o 22.05 na Dvojke @rtvs_official dnes reku aj!

 #happy

class="content__text" Takto sa chodí z výroby @silnazostava_official v narodeninový deň, do ps… mat..e! Takto vyzerá 34ročná Veronika. Trochu strapatá, trochu v chaose, trochu herpesu, ale veľmi šťastná a spokojná. Myslím na to, čo dnes povedala @farskakarolina v @silnazostava_official - že sme sa nikdy nemali tak dobre ako teraz, a nikdy nebolo jednoduchšie dostať sa k pravdivým informáciám, ako dnes. A čo povedala profesorka Radičová - že bez výrazného zapojenia sa občianskej spoločnosti, to v tejto ťažkej dobe, ani pri urnách 30.9. nepojde dobrým smerom. Tak sebe (a nam všetkým) dnes prajem uvedomenie si všetkých privilégií a vzácnych vecí, čo máme a málo apatie. Voči sebe, životu i svetu. Dnes sa mi to hovorí, keďže som v narodeninovom opare objatí a gratulácií od najlepšieho tímu @silnazostava_official , nielen novinárskeho ale najmä kamarátskeho zázraku @kellolaura spriaznenej duše a spolumenovkyne @veronika.gulasova skvelej @farskakarolina, jedného top múdrokomika @makovicky_comedy aj mojich malých aj veľkých ľudí doma. A ešte mnohých ľudí blízkych aj vzdialenejších, bez ktorých by bol svet šedivejší. Verím, že mi tento pohľad vydrží aj pozajtra. (Zajtra mám ešte meniny, sorry🤣). Ďakujem, že ste a sme! A kuknite si @silnazostava_official o 22.05 na Dvojke @rtvs_official dnes reku aj! #happy

February 08, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com