@veronikaostrihonova

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Unknown
class="content__text"
 Verí Váš stromček na život po Vianociach? Ja v neho verím! Môže sa totiž ľahko stať knižnicou - a nie len tak hocijakou. 
Ikea Bratislava má v spolupráci s mestom Bratislava, OLO Bratislava, EKO Bučinou a Ikea Industry unikátny projekt recyklácie vianočných stromčekov. 
Stačí ak ho prinesiete do ohrádky na to určenej (poriadne odzdobený!) v meste. Zo štiepky následne Ikea Industry vyrobí drevotrieskové dosky na nový nábytok - konkrétne knižnice Billy.
No a 150 z nich potom podaruje tam, kde sa zídu - do domovov seniorov, domovov sociálnych služieb či materských alebo krízových centier. A nebudú prázdne - vďaka nám! 
Mnohí a mnohé sme totiž isto na sviatky dostali nové knižky - vitaj doma, nech Ti je tu dobre, Michelle Obama a The Light We Carry - a teda je (minimálne pre mňa) rozumné, tie, ktoré už nečítame, či nepotrebujeme, podarovať ďalej. 
Dá sa tak spraviť cez KOLO alebo ich priniesť priamo do Ikei v Bratislave, kde bude pri vchode aj na poschodí, knižnica Billy na to určená - len tam knižky vložte, a dostanú sa už kam majú. A povianočný zázrak je na svete! 🎊

 #kniznicaktoraspaja #druhyzivotstromcekom #ikeaslovensko #happypostxmas #goodwill

class="content__text" Verí Váš stromček na život po Vianociach? Ja v neho verím! Môže sa totiž ľahko stať knižnicou - a nie len tak hocijakou. Ikea Bratislava má v spolupráci s mestom Bratislava, OLO Bratislava, EKO Bučinou a Ikea Industry unikátny projekt recyklácie vianočných stromčekov. Stačí ak ho prinesiete do ohrádky na to určenej (poriadne odzdobený!) v meste. Zo štiepky následne Ikea Industry vyrobí drevotrieskové dosky na nový nábytok - konkrétne knižnice Billy. No a 150 z nich potom podaruje tam, kde sa zídu - do domovov seniorov, domovov sociálnych služieb či materských alebo krízových centier. A nebudú prázdne - vďaka nám! Mnohí a mnohé sme totiž isto na sviatky dostali nové knižky - vitaj doma, nech Ti je tu dobre, Michelle Obama a The Light We Carry - a teda je (minimálne pre mňa) rozumné, tie, ktoré už nečítame, či nepotrebujeme, podarovať ďalej. Dá sa tak spraviť cez KOLO alebo ich priniesť priamo do Ikei v Bratislave, kde bude pri vchode aj na poschodí, knižnica Billy na to určená - len tam knižky vložte, a dostanú sa už kam majú. A povianočný zázrak je na svete! 🎊 #kniznicaktoraspaja #druhyzivotstromcekom #ikeaslovensko #happypostxmas #goodwill

January 15, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com