@veronikaostrihonova

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Unknown
class="content__text"
 2022. Veľa vzal, veľa rozplakal, veľa naučil, veľa rozosmial, a v auguste priniesol najkrajší jačiaci darček na svete. 
A to všetko za sprievodu mnohých skvelých ľudí, ktorých nemám všetkých v mobile na reels-hodných videách, ale vnútri na ľúbenia-hodnom mieste. 

Harvardskí vedci začali v roku 1938 skúmať 268 študentov Harvardu. Sledovali ich pravidelne, takmer 80 rokov, medzi subjektmi bol aj prezident John Fitzgerald Kennedy, za to žiadne ženy, keďže vtedy ešte na Harvarde študovať nemohli. Dnes už žije len 19 pôvodných účastníkov Grantovej štúdie. 
A jej výsledok? Kopec dát, no najmä zistenie, že blízke a pevné vzťahy prispievajú k zdravému a dlhému životu viac, ako napríklad peniaze či sláva. Práve tieto vzťahy chránia ľudí pred mentálnym a fyzickým úpadkom viac než gény, IQ, alebo sociálny status. 
To, ako spokojní boli 50-roční respondenti vo svojich vzťahoch, predikovalo ich kvalitu života v 80tke viac, než množstvo cholesterolu v krvi.
“Osamelosť zabíja, rovnako ako alkoholizmus či fajčenie” hovorí Robert Waldinger o výsledkoch harvardskej štúdie. 
Tak Vám jej, instasvety, želám do roka 2023 čo najmenej! 

Na Vás a na zdravie!💞

class="content__text" 2022. Veľa vzal, veľa rozplakal, veľa naučil, veľa rozosmial, a v auguste priniesol najkrajší jačiaci darček na svete. A to všetko za sprievodu mnohých skvelých ľudí, ktorých nemám všetkých v mobile na reels-hodných videách, ale vnútri na ľúbenia-hodnom mieste. Harvardskí vedci začali v roku 1938 skúmať 268 študentov Harvardu. Sledovali ich pravidelne, takmer 80 rokov, medzi subjektmi bol aj prezident John Fitzgerald Kennedy, za to žiadne ženy, keďže vtedy ešte na Harvarde študovať nemohli. Dnes už žije len 19 pôvodných účastníkov Grantovej štúdie. A jej výsledok? Kopec dát, no najmä zistenie, že blízke a pevné vzťahy prispievajú k zdravému a dlhému životu viac, ako napríklad peniaze či sláva. Práve tieto vzťahy chránia ľudí pred mentálnym a fyzickým úpadkom viac než gény, IQ, alebo sociálny status. To, ako spokojní boli 50-roční respondenti vo svojich vzťahoch, predikovalo ich kvalitu života v 80tke viac, než množstvo cholesterolu v krvi. “Osamelosť zabíja, rovnako ako alkoholizmus či fajčenie” hovorí Robert Waldinger o výsledkoch harvardskej štúdie. Tak Vám jej, instasvety, želám do roka 2023 čo najmenej! Na Vás a na zdravie!💞

January 15, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com