@valdemarsro_dk

Valdemarsro // Ann-Christine

Unknown
class="content__text"
 Der er mange lækre retter på alle tre Valdemarsro madplaner i næste uge 😍

Der er direkte link til madplanerne og Valdemarsro APP´en i min profil 📲

🤗 - og her får du en kort intro til madplanerne og forskellen på de tre madplaner du kan vælge mellem. 

⭐️ NEM HVERDAG - FAMILIEVENLIG ⭐️ 
Denne madplan er til alle børnefamilier med både små og større børn. Den er fyldt med lækre retter, som kan passes ind i en travl hverdag. Vil du gerne have endnu hurtigere mad på menuen, så udskift retterne ved en søgning på aftensmad + tid 0-20 min eller 21-30 min.

⭐️ VEGETAR ⭐️ 
Selvfølgelig til dig der er vegetar, men også til dig som blot gerne vil inspireres til at spise mere grønt eller som fx gerne spiser vegetar + fisk. Du kan nemlig vælge den vegetariske madplan og selv sætte fiskeretter på menuen - søg blot under temaet fisk & skaldyr og du kan også sætte kødretter på menuen, de dage du gerne vil spise en ret med fx kylling eller lign. 

⭐️ VALDEMARSRO⭐️ 
Til dig der gerne vil have masser af inspiration, for i denne madplan kommer vi omkring alle mine opskrifter på Valdemarsro og du vil max opleve den samme ret gå igen 2 gange på et år. Lige som i de andre madplaner, kan du tage de opskrifter du kan bruge og udskifte resten af opskrifterne i madplanen som du ønsker. 

🎉 I alle tre madplaner kan du sætte tilbehør, salater, brød, desserter mv på dagene - det gør du helt som du vil 🎉

🤩 De forvalgte madplaner koster i gennemsnit 650-750 kr at handle til, for 4 pers i 7 dage.

Når du har lavet madplan kan du med ét klik lave en overskuelig indkøbsliste hvor alt er lagt sammen og sorteret efter kategori.
Klik alle de ting væk fra indkøbslisten, som du i forvejen har - og vupti har du en fiks og færdig + meget overskuelig indkøbsliste 🤩✔️

class="content__text" Der er mange lækre retter på alle tre Valdemarsro madplaner i næste uge 😍 Der er direkte link til madplanerne og Valdemarsro APP´en i min profil 📲 🤗 - og her får du en kort intro til madplanerne og forskellen på de tre madplaner du kan vælge mellem. ⭐️ NEM HVERDAG - FAMILIEVENLIG ⭐️ Denne madplan er til alle børnefamilier med både små og større børn. Den er fyldt med lækre retter, som kan passes ind i en travl hverdag. Vil du gerne have endnu hurtigere mad på menuen, så udskift retterne ved en søgning på aftensmad + tid 0-20 min eller 21-30 min. ⭐️ VEGETAR ⭐️ Selvfølgelig til dig der er vegetar, men også til dig som blot gerne vil inspireres til at spise mere grønt eller som fx gerne spiser vegetar + fisk. Du kan nemlig vælge den vegetariske madplan og selv sætte fiskeretter på menuen - søg blot under temaet fisk & skaldyr og du kan også sætte kødretter på menuen, de dage du gerne vil spise en ret med fx kylling eller lign. ⭐️ VALDEMARSRO⭐️ Til dig der gerne vil have masser af inspiration, for i denne madplan kommer vi omkring alle mine opskrifter på Valdemarsro og du vil max opleve den samme ret gå igen 2 gange på et år. Lige som i de andre madplaner, kan du tage de opskrifter du kan bruge og udskifte resten af opskrifterne i madplanen som du ønsker. 🎉 I alle tre madplaner kan du sætte tilbehør, salater, brød, desserter mv på dagene - det gør du helt som du vil 🎉 🤩 De forvalgte madplaner koster i gennemsnit 650-750 kr at handle til, for 4 pers i 7 dage. Når du har lavet madplan kan du med ét klik lave en overskuelig indkøbsliste hvor alt er lagt sammen og sorteret efter kategori. Klik alle de ting væk fra indkøbslisten, som du i forvejen har - og vupti har du en fiks og færdig + meget overskuelig indkøbsliste 🤩✔️

January 26, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com