@triiinuliiis

Triinu Liis 🖤

Unknown
class="content__text"
 🌸GIVEAWAY!🌸 Meie “go to” alati pojaga deidile minnes 🤍☀️ üks armsamaid kohti kus olen ever olnud ja let me be honest.. Korduvalt ja korduvalt ning lähen alati tagasi! Annan oma täieliku garantii! 

Mooste villas on 5 erinevat mõnusat tuba. 

Loosime välja majutuse üheks ööks 2 inimese toas koos spaa ja hommikusöögiga. 

Tagi sõber/kaaslane kellega läheksid ja ole @mooste.villa sõber instagramis, et osaleda. Ma luban, et sa ei kahetse! Jagamine ei tee paha! 

Kes ei suuda oodata loosiõnne siis saavad broneerida otse majutuse [email protected] 

Kasuta #triinu ja saad allahindlust -20€ ♥️

Majas on 
sviit (120€)
Minisviit (100€)
Peretuba (95€)
2 x 2 inimesetuba (75€)
Kasutades koodi, saad allahindlust 🎁

*hinnad võivad muutuda kui on toas rohkem inimesi

class="content__text" 🌸GIVEAWAY!🌸 Meie “go to” alati pojaga deidile minnes 🤍☀️ üks armsamaid kohti kus olen ever olnud ja let me be honest.. Korduvalt ja korduvalt ning lähen alati tagasi! Annan oma täieliku garantii! Mooste villas on 5 erinevat mõnusat tuba. Loosime välja majutuse üheks ööks 2 inimese toas koos spaa ja hommikusöögiga. Tagi sõber/kaaslane kellega läheksid ja ole @mooste.villa sõber instagramis, et osaleda. Ma luban, et sa ei kahetse! Jagamine ei tee paha! Kes ei suuda oodata loosiõnne siis saavad broneerida otse majutuse [email protected] Kasuta #triinu ja saad allahindlust -20€ ♥️ Majas on sviit (120€) Minisviit (100€) Peretuba (95€) 2 x 2 inimesetuba (75€) Kasutades koodi, saad allahindlust 🎁 *hinnad võivad muutuda kui on toas rohkem inimesi

September 20, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com