@swedbankeestis

Swedbank Eestis

Unknown
class="content__text"
 Eveli jaoks on auto rohkemat kui tarbeese, see on emotsioon, mis tekib, kui uks sulgub ja käed puudutavad autorooli. Žiguli on ta nüüdseks unustanud, kuid mõtted Teslast tiirlevad siiani peas – ja mitte ainult. Väike tükike Teslat on leidnud koha ka tema portfellis läbi indeksfondi. 🚗🌿

Päris elektriautot tal küll veel pole, kuid hoiab turul silma peal, et olla kestlike lahendustega kursis. 😊

📈 Tunned end lapsena, kui juttu tuleb investeerimisest? 📉

Ära muretse, kui Sa kõike veel ei tea. Investoriks ju kasvatakse, mitte ei sünnita. Teeme investeerimise Sulle lihtsaks 👉 lingi leiad biost!

class="content__text" Eveli jaoks on auto rohkemat kui tarbeese, see on emotsioon, mis tekib, kui uks sulgub ja käed puudutavad autorooli. Žiguli on ta nüüdseks unustanud, kuid mõtted Teslast tiirlevad siiani peas – ja mitte ainult. Väike tükike Teslat on leidnud koha ka tema portfellis läbi indeksfondi. 🚗🌿 Päris elektriautot tal küll veel pole, kuid hoiab turul silma peal, et olla kestlike lahendustega kursis. 😊 📈 Tunned end lapsena, kui juttu tuleb investeerimisest? 📉 Ära muretse, kui Sa kõike veel ei tea. Investoriks ju kasvatakse, mitte ei sünnita. Teeme investeerimise Sulle lihtsaks 👉 lingi leiad biost!

September 19, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com