@svtedit

SVT Edit

Unknown
class="content__text"
 Vi på Edit önskar er en trevlig sommar men om regnet kommer och ni tvingas mysa framför tv:n så har vi en bra mix av dokumentärer! 🫶🏻

”Svenskarna och den psykedeliska svampen”: I denna dokumentär skildras både den allt mer synliga svamprörelsen och den pågående forskningsstudien på Karolinska institutet i Sverige. Medverkar gör bland andra poddprofilen Navid Modiri, Mikael Tiger, som forskar på psilocybin på KI, radioentreprenören Fredrik Söderholm, Jesper Råback, vd på ett företag som anordnar psykedeliska resor, och amerikanska forskarna Alan Davis och Keith Humphreys.

”Gravid utan att veta”: Hur kunde hon gå så långt utan att veta, och hur tar man ett så stort beslut? Edit följer Filippa under hennes oplanerade resa. Medverkar gör bland andra gynekologen Helena Kopp Kallner och Filippas bästa vänner Felicia Karlsson, Ida-Louise Loebbert, Jennifer Samuelsson och Alice Stenlöf.

”Svensken bakom Hollywoodkroppen”: Edit följer en av Hollywoods mest anlitade personliga tränare, Magnus Lygdbäck, som tränat alla de stora världsstjärnorna. Hör Alexander Skarsgård, James MacAvoy och Kyle MacLachlan i exklusiva intervjuer prata om den extrema träningen och kosthållningen som krävs för att få kroppen som filmerna kräver.

”Vi ska skära upp din f***a”: Hör några av Sveriges största kvinnliga streamers vittna om brott och trakasserier de utsätts för dagligen online - men även i den verkliga världen. De är kritiska mot polisens och den Amazonägda gamingplattformen Twitch passivitet. Medverkande: Ida Asperud, Emma "Swebliss", Ellen "EllenVy", Siri "SwedishGirlMafia", Jan Olsson, kriminalkommissarie på Nationellt IT-brottscentrum, speljournalisten Effie Karabuda och Patrick Prax, docent vid Institutionen för speldesign.

”Ina ❤️ Bruce”: Följ med komikern Ina Lundström och kompisen Klara Grape från Majorna till New Jersey med Bruce Springsteen i högtalarna för att träffa likasinnade på vägen till drömkonserten på Prudential Center i New Jersey.

Allt finns på SVT Play!

class="content__text" Vi på Edit önskar er en trevlig sommar men om regnet kommer och ni tvingas mysa framför tv:n så har vi en bra mix av dokumentärer! 🫶🏻 ”Svenskarna och den psykedeliska svampen”: I denna dokumentär skildras både den allt mer synliga svamprörelsen och den pågående forskningsstudien på Karolinska institutet i Sverige. Medverkar gör bland andra poddprofilen Navid Modiri, Mikael Tiger, som forskar på psilocybin på KI, radioentreprenören Fredrik Söderholm, Jesper Råback, vd på ett företag som anordnar psykedeliska resor, och amerikanska forskarna Alan Davis och Keith Humphreys. ”Gravid utan att veta”: Hur kunde hon gå så långt utan att veta, och hur tar man ett så stort beslut? Edit följer Filippa under hennes oplanerade resa. Medverkar gör bland andra gynekologen Helena Kopp Kallner och Filippas bästa vänner Felicia Karlsson, Ida-Louise Loebbert, Jennifer Samuelsson och Alice Stenlöf. ”Svensken bakom Hollywoodkroppen”: Edit följer en av Hollywoods mest anlitade personliga tränare, Magnus Lygdbäck, som tränat alla de stora världsstjärnorna. Hör Alexander Skarsgård, James MacAvoy och Kyle MacLachlan i exklusiva intervjuer prata om den extrema träningen och kosthållningen som krävs för att få kroppen som filmerna kräver. ”Vi ska skära upp din f***a”: Hör några av Sveriges största kvinnliga streamers vittna om brott och trakasserier de utsätts för dagligen online - men även i den verkliga världen. De är kritiska mot polisens och den Amazonägda gamingplattformen Twitch passivitet. Medverkande: Ida Asperud, Emma "Swebliss", Ellen "EllenVy", Siri "SwedishGirlMafia", Jan Olsson, kriminalkommissarie på Nationellt IT-brottscentrum, speljournalisten Effie Karabuda och Patrick Prax, docent vid Institutionen för speldesign. ”Ina ❤️ Bruce”: Följ med komikern Ina Lundström och kompisen Klara Grape från Majorna till New Jersey med Bruce Springsteen i högtalarna för att träffa likasinnade på vägen till drömkonserten på Prudential Center i New Jersey. Allt finns på SVT Play!

July 07, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com