@sukrankaymak

Şükran Kaymak

Turkey

 Nasıl gözüküyoruz😍kıtır ekmek üzeri yoğurtlu kızartma❤️storyde kalmasın diyenler Storylerimde detaylı yapılışını görebilirsiniz😍
Malzemeler 
Tost ekmeği (pembeleşene kadar fırınlanacak (etimek wte olur)
Patlıcan alacalı soyulup ince doğranıp kızartılacak
Biber kızartılıcak 
Mutlaka Süzme yoğurt ve dereotu tuz
Üzerine 2 diş sarımsak 3-4 adet rendelenmiş domates veya doğranmış domatesle çok az zeytinyağ ile kavrulacak.
Süzme yoğurt ve dereotu karıştırılır. Sıkma torbası ile kızartmış ekmeklerin üzerine sıkılır. Sonra kızarttığınız sebzeleri ince bir şekilde üzerine ekleyin en son domatesli sos ilave edilip afiyet ile yenir.
(Uzun süre beklediğinde yumuşayacaktır. Kıtır tüketmek isteyenler bir kaç saat içinde tüketmelidir.)

Nasıl gözüküyoruz😍kıtır ekmek üzeri yoğurtlu kızartma❤️storyde kalmasın diyenler Storylerimde detaylı yapılışını görebilirsiniz😍 Malzemeler Tost ekmeği (pembeleşene kadar fırınlanacak (etimek wte olur) Patlıcan alacalı soyulup ince doğranıp kızartılacak Biber kızartılıcak Mutlaka Süzme yoğurt ve dereotu tuz Üzerine 2 diş sarımsak 3-4 adet rendelenmiş domates veya doğranmış domatesle çok az zeytinyağ ile kavrulacak. Süzme yoğurt ve dereotu karıştırılır. Sıkma torbası ile kızartmış ekmeklerin üzerine sıkılır. Sonra kızarttığınız sebzeleri ince bir şekilde üzerine ekleyin en son domatesli sos ilave edilip afiyet ile yenir. (Uzun süre beklediğinde yumuşayacaktır. Kıtır tüketmek isteyenler bir kaç saat içinde tüketmelidir.)

May 26, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com