@sndct_kyiv

SYNDICATE KYIV

Unknown
class="content__text"
 Цього сезону ми хочемо тримати своїх героїв ближче до серця. Тому нова колаборація YouTube-шоу «ебаут» та українського бренду Syndicate присвячена Степану Бандері, Василю Стусу та Вʼячеславу Чорноволу. Вони боролись за Україну раніше — і сьогодні українці та українки продовжують їхню справу. Тому ми назвали нашу колекцію «Пліч-о-пліч». 

Неважливо, чи ти працюєш в ІТ, знімаєш фільми, граєш в футбол, донатиш волонтерам чи служиш в ЗСУ — герої твоєї країни завжди будуть з тобою. 

Ця колекція — унісекс, тож не розділяйте її на чоловічу та жіночу. Ви можете ділитись цим одягом (або не ділитись), та він все одно однаково пасуватиме всім.

Посилання на колекцію — в профілі 🖤

🎧 Hyphen Dash - Tara

Оператор / монтаж @balanov.nazar 
Гафер @_yepoo_

class="content__text" Цього сезону ми хочемо тримати своїх героїв ближче до серця. Тому нова колаборація YouTube-шоу «ебаут» та українського бренду Syndicate присвячена Степану Бандері, Василю Стусу та Вʼячеславу Чорноволу. Вони боролись за Україну раніше — і сьогодні українці та українки продовжують їхню справу. Тому ми назвали нашу колекцію «Пліч-о-пліч». Неважливо, чи ти працюєш в ІТ, знімаєш фільми, граєш в футбол, донатиш волонтерам чи служиш в ЗСУ — герої твоєї країни завжди будуть з тобою. Ця колекція — унісекс, тож не розділяйте її на чоловічу та жіночу. Ви можете ділитись цим одягом (або не ділитись), та він все одно однаково пасуватиме всім. Посилання на колекцію — в профілі 🖤 🎧 Hyphen Dash - Tara Оператор / монтаж @balanov.nazar Гафер @_yepoo_

January 04, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com