rossmann_lala_official Instagram
likes
142
comments
0
engagement
0.12%

Perkedheleni lekuren tuaj me perberesit me te vlefshem per fytyren ! Perberesit organik te maskave, sigurojne qe te absordohen ne menyre optimale nga lekura. Stresi dhe ndikimet e jashtme sjellin qe lekura juaj te jete e thate dhe me cehre te zbehte. Me veti antioksiduese dhe ne kete menyre mbron lekuren nga ndikimet mjedisore te lidhura me UV. Hialuroni hidratues & Aloe Vera balancojne ekulibrin e lageshtise se lekures. Vitamina B3 mbeshtet barrieren e lekures. Vaji i avokados mbeshtet procesin e rigjenerimit natyral te lekures. Per cdo lloj lekure. Pamje e rigjalleruar. 100% pa mikroplastike. #isana #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

Download instagram photos of rossmann_lala_official