@reginadukai

Regina Dukai

Unknown
class="content__text"
 Vegánkodások 🌱 #reklám 
A terhességem alatt félretettem az endometriózis miatti diétámat (hús, tejtermék, cukor- és gluténmentes) és szinte mindig azt ettem, amit megkívántam. Nyilván betartva a tiltólistás ételeket, amiket ilyenkor mellőzni kell. Nem voltak extrém kilengéseim, falásaim, étel kombinációim. (Nekünk az már gyerekkorunk óta megvolt 😆, mivel pl. tejfölös bablevest szilvalekvárral, a bundáskenyeret vaníliás cukorral esszük. Anyu pedig a túrós tésztát szalonnával és kakaóval.😅) Olivia érkezésével viszont ideje visszazökkenni a jól megszokott és bevált diétához, amiről már többször is írtam nektek és aminek semmi köze a fogyókúrához, csak az endometriózishoz és az egészséges élethez. Ráadásul a mi kis mosolygós babánk nem reagál túl jól a tejfehérjére, ezért 100%-ig tejtermék mentesen kell táplálkoznom. Ami azt jelenti, hogy MINDENT meg kell néznem, amit vásárolok, hogy mit tartalmaz, mert hiszitek vagy sem, tejtermék nem csak a tejtermékekben van, hanem sok felvágottban, vitaminban és gyógyszerben is. Szeretnék ismét minél több vegán napot tartani, ami egyébként nem árt akkor sem, ha teljesen egészsèges vagy.
A @biotechusa_magyarorszag nagy segítséget nyújt azoknak, akik a vegán életmód mellett döntenek vagy inkább vegán terméket visznek haza. 
Van náluk vegán protein szelet, BCAA, brownie alappor, ízesítők, tészta, multivitamin és fehérje por is, ami úgy látom most ráadásul 3+1-es akcióban van. 
Nem kell teljesen elhagynod az állati eredetű ételeket, ha szereted fogyasztani őket. Elég csak 1-2 mentes napot beiktatnod. Nem csak a testeddel, de a bolygónkkal is jót teszel! 💚🌎🌱

class="content__text" Vegánkodások 🌱 #reklám A terhességem alatt félretettem az endometriózis miatti diétámat (hús, tejtermék, cukor- és gluténmentes) és szinte mindig azt ettem, amit megkívántam. Nyilván betartva a tiltólistás ételeket, amiket ilyenkor mellőzni kell. Nem voltak extrém kilengéseim, falásaim, étel kombinációim. (Nekünk az már gyerekkorunk óta megvolt 😆, mivel pl. tejfölös bablevest szilvalekvárral, a bundáskenyeret vaníliás cukorral esszük. Anyu pedig a túrós tésztát szalonnával és kakaóval.😅) Olivia érkezésével viszont ideje visszazökkenni a jól megszokott és bevált diétához, amiről már többször is írtam nektek és aminek semmi köze a fogyókúrához, csak az endometriózishoz és az egészséges élethez. Ráadásul a mi kis mosolygós babánk nem reagál túl jól a tejfehérjére, ezért 100%-ig tejtermék mentesen kell táplálkoznom. Ami azt jelenti, hogy MINDENT meg kell néznem, amit vásárolok, hogy mit tartalmaz, mert hiszitek vagy sem, tejtermék nem csak a tejtermékekben van, hanem sok felvágottban, vitaminban és gyógyszerben is. Szeretnék ismét minél több vegán napot tartani, ami egyébként nem árt akkor sem, ha teljesen egészsèges vagy. A @biotechusa_magyarorszag nagy segítséget nyújt azoknak, akik a vegán életmód mellett döntenek vagy inkább vegán terméket visznek haza. Van náluk vegán protein szelet, BCAA, brownie alappor, ízesítők, tészta, multivitamin és fehérje por is, ami úgy látom most ráadásul 3+1-es akcióban van. Nem kell teljesen elhagynod az állati eredetű ételeket, ha szereted fogyasztani őket. Elég csak 1-2 mentes napot beiktatnod. Nem csak a testeddel, de a bolygónkkal is jót teszel! 💚🌎🌱

March 01, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com