@reginadukai

Regina Dukai

Unknown
class="content__text"
 Esti mese 😮🌊 #reklĂĄm #ajĂĄndĂ©k 
Dr. Max Huber ƱrkutatatĂĄssal foglalkozĂł fizikus volt. Egy rakĂ©ta-stabilizĂĄtoron vĂ©gzett teszt sorĂĄn baleset törtĂ©nt Ă©s vegyszerek ĂĄltal sĂșlyos Ă©gĂ©si sĂ©rĂŒlĂ©seket szenvedett, melyre sokĂĄig nem talĂĄlt gyĂłgyĂ­rt. HosszĂș Ă©veken keresztĂŒl kĂ­sĂ©rletezett, kereste a megoldĂĄst, mĂ­gnem egy napon kutyasĂ©tĂĄltatĂĄs közben a kikötƑben felfedezte, hogy a halĂĄszok algĂ t tekernek a kezeikre, mely miatt kisebb mĂ©rtĂ©kben sĂ©rĂŒltek, annak ellenĂ©re, hogy folyamatos megprĂłbĂĄltatĂĄsnak vannak kitĂ©ve a vĂ­z, a kötĂ©l Ă©s a hideg miatt. 
EzutĂĄn az ĂłceĂĄnban Ă©lƑ ĂłriĂĄs barnamoszatbĂłl olyan gyĂłgyĂ­tĂł elixĂ­rt kĂ©szĂ­tett, amely szinte tökĂ©letesen elmulasztotta a baleset ĂĄltal okozott sebeit. 1965-ben Ă­gy szĂŒletett meg a CrĂ©me de la Mer vagyis a legendĂĄs tengeri krĂ©m, melyet aztĂĄn az @esteelaudercompanies tett hĂ­ressĂ©.
Ha kicsit kutakodunk a brand utĂĄn az interneten, akkor igazĂĄn izgalmas rĂ©szleteket, törtĂ©neket talĂĄlunk. SzellemidĂ©zĂ©s, kanĂĄllal ehetƑ krĂ©m, egy csodĂĄs bƑrƱ idƑs grĂłfnƑ, de mĂ©g Frank Sinatra neve is felmerĂŒl. SzemĂ©ly szerint Ă©n filmvĂĄszonra vetnĂ©m az egĂ©sz storit! Annyira lenyƱgözƑ! 
HosszĂș Ă©vekkel ezelƑtt kaptam ajĂĄndĂ©kba az elsƑ porcelĂĄn tĂ©gelyemet Ă©s bevallom akkor mĂ©g nem igazĂĄn kedveltem ezt a nehĂ©z, tartalmas, sƱrƱ krĂ©met, pedig csupĂĄn nem tudtam, hogy mikĂ©nt kell bĂĄnni vele. Mert bizony tudni kell felkenni! Ma viszont mĂĄr a mindennapjaim rĂ©sze, tĂ©len a bƑröm megmentƑje! Az ajakĂĄpolĂłja minden tĂșlzĂĄs nĂ©lkĂŒl a legjobb, amit valaha hasznĂĄltam, a Treatment Lotion nĂ©lkĂŒl nem indul reggelem, a Concentrate szĂ©rum pedig többször mentette mĂĄr meg a bƑröm a gyulladĂĄstĂłl, hegektƑl. EgyĂ©bkĂ©nt, ha a mĂĄrka rajongĂłja vagy, akkor jövƑ hĂ©ten Ă©rdemes ellĂĄtogatni a Douglas ĂŒzletekbe (ahol van La Mer pult) , mert La Mer vĂĄsĂĄrlĂĄs esetĂ©n ajĂĄndĂ©k mintĂĄt adnak a Concentrate-bƑl. 🌊 @lamer 
 #lamer #cremedelamer

class="content__text" Esti mese 😮🌊 #reklĂĄm #ajĂĄndĂ©k Dr. Max Huber ƱrkutatatĂĄssal foglalkozĂł fizikus volt. Egy rakĂ©ta-stabilizĂĄtoron vĂ©gzett teszt sorĂĄn baleset törtĂ©nt Ă©s vegyszerek ĂĄltal sĂșlyos Ă©gĂ©si sĂ©rĂŒlĂ©seket szenvedett, melyre sokĂĄig nem talĂĄlt gyĂłgyĂ­rt. HosszĂș Ă©veken keresztĂŒl kĂ­sĂ©rletezett, kereste a megoldĂĄst, mĂ­gnem egy napon kutyasĂ©tĂĄltatĂĄs közben a kikötƑben felfedezte, hogy a halĂĄszok algĂ t tekernek a kezeikre, mely miatt kisebb mĂ©rtĂ©kben sĂ©rĂŒltek, annak ellenĂ©re, hogy folyamatos megprĂłbĂĄltatĂĄsnak vannak kitĂ©ve a vĂ­z, a kötĂ©l Ă©s a hideg miatt. EzutĂĄn az ĂłceĂĄnban Ă©lƑ ĂłriĂĄs barnamoszatbĂłl olyan gyĂłgyĂ­tĂł elixĂ­rt kĂ©szĂ­tett, amely szinte tökĂ©letesen elmulasztotta a baleset ĂĄltal okozott sebeit. 1965-ben Ă­gy szĂŒletett meg a CrĂ©me de la Mer vagyis a legendĂĄs tengeri krĂ©m, melyet aztĂĄn az @esteelaudercompanies tett hĂ­ressĂ©. Ha kicsit kutakodunk a brand utĂĄn az interneten, akkor igazĂĄn izgalmas rĂ©szleteket, törtĂ©neket talĂĄlunk. SzellemidĂ©zĂ©s, kanĂĄllal ehetƑ krĂ©m, egy csodĂĄs bƑrƱ idƑs grĂłfnƑ, de mĂ©g Frank Sinatra neve is felmerĂŒl. SzemĂ©ly szerint Ă©n filmvĂĄszonra vetnĂ©m az egĂ©sz storit! Annyira lenyƱgözƑ! HosszĂș Ă©vekkel ezelƑtt kaptam ajĂĄndĂ©kba az elsƑ porcelĂĄn tĂ©gelyemet Ă©s bevallom akkor mĂ©g nem igazĂĄn kedveltem ezt a nehĂ©z, tartalmas, sƱrƱ krĂ©met, pedig csupĂĄn nem tudtam, hogy mikĂ©nt kell bĂĄnni vele. Mert bizony tudni kell felkenni! Ma viszont mĂĄr a mindennapjaim rĂ©sze, tĂ©len a bƑröm megmentƑje! Az ajakĂĄpolĂłja minden tĂșlzĂĄs nĂ©lkĂŒl a legjobb, amit valaha hasznĂĄltam, a Treatment Lotion nĂ©lkĂŒl nem indul reggelem, a Concentrate szĂ©rum pedig többször mentette mĂĄr meg a bƑröm a gyulladĂĄstĂłl, hegektƑl. EgyĂ©bkĂ©nt, ha a mĂĄrka rajongĂłja vagy, akkor jövƑ hĂ©ten Ă©rdemes ellĂĄtogatni a Douglas ĂŒzletekbe (ahol van La Mer pult) , mert La Mer vĂĄsĂĄrlĂĄs esetĂ©n ajĂĄndĂ©k mintĂĄt adnak a Concentrate-bƑl. 🌊 @lamer #lamer #cremedelamer

March 01, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com