@queens

Queens

Unknown
class="content__text"
 Tenisky Asics veřejnost dlouhodobě vnímala pouze jako kvalitní běžeckou obuv. Skrytý potenciál japonského designu se ale naplno vybarvil až s koncem minulé dekády, kdy světlo streetwearových reflektorů zabralo například velice povedené boty Asics Gel-Kayano 5. Nejen tímto modelem, ale třeba také siluetou Asics Gel-Kinsei se značka razantně přihlásila o slovo ve světě módy, kde plánuje hrát ve dvacátých letech nejvyšší ligu.

Od teď najdeš boty od značky Asics taky u nás na Queensu.💚 Klikni na link v BIO a prohlédni si nové kousky od legendární Japonské značky.

class="content__text" Tenisky Asics veřejnost dlouhodobě vnímala pouze jako kvalitní běžeckou obuv. Skrytý potenciál japonského designu se ale naplno vybarvil až s koncem minulé dekády, kdy světlo streetwearových reflektorů zabralo například velice povedené boty Asics Gel-Kayano 5. Nejen tímto modelem, ale třeba také siluetou Asics Gel-Kinsei se značka razantně přihlásila o slovo ve světě módy, kde plánuje hrát ve dvacátých letech nejvyšší ligu. Od teď najdeš boty od značky Asics taky u nás na Queensu.💚 Klikni na link v BIO a prohlédni si nové kousky od legendární Japonské značky.

February 23, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com