@pustovit

IGOR PUSTOVIT

Ukraine
Люблю далеку дорогу за те, що приходить багато думок, серед яких можна впіймати щось цікаве...

Так-от, подумав, що переважно найбільш нещасливі люди ті, які забагато фокусуються на своїх недоліках, ігноруючи свої переваги. Поясню:

Усі ми люди, у всіх нас є власні плюси та мінуси, без цього ніяк, такий він баланс, а ідеальних людей не буває! І якщо людина занадто сильно фокусується на своїх мінусах, живучи з обідою через них, живучи думками та головною метою виправляти їх - це шлях у поганий настрій, у депресивний стан. 

Натомість варто розуміти свої плюси та більше акцентуватись саме на них, пишатись ними, розвиваючи та вдосконалюючи їх - це шлях у класний настрій та позитивні події у житті! 

Звісно, не завжди це так працює, але впевнений, що ви точно знаєте людей, які забагато перевантажують себе бентежними думками через той чи інший власний недолік, хоча для інших людей він і взагалі може таким не здаватись, хоча для когось він і взагалі міг би бути перевагою. 

Досить абстрактний пост получився, але вірю, що більшість зрозуміє і зможе конкретизувати для себе щось своє 😉 Гарного вечора.

Люблю далеку дорогу за те, що приходить багато думок, серед яких можна впіймати щось цікаве... Так-от, подумав, що переважно найбільш нещасливі люди ті, які забагато фокусуються на своїх недоліках, ігноруючи свої переваги. Поясню: Усі ми люди, у всіх нас є власні плюси та мінуси, без цього ніяк, такий він баланс, а ідеальних людей не буває! І якщо людина занадто сильно фокусується на своїх мінусах, живучи з обідою через них, живучи думками та головною метою виправляти їх - це шлях у поганий настрій, у депресивний стан. Натомість варто розуміти свої плюси та більше акцентуватись саме на них, пишатись ними, розвиваючи та вдосконалюючи їх - це шлях у класний настрій та позитивні події у житті! Звісно, не завжди це так працює, але впевнений, що ви точно знаєте людей, які забагато перевантажують себе бентежними думками через той чи інший власний недолік, хоча для інших людей він і взагалі може таким не здаватись, хоча для когось він і взагалі міг би бути перевагою. Досить абстрактний пост получився, але вірю, що більшість зрозуміє і зможе конкретизувати для себе щось своє 😉 Гарного вечора.

October 25, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com