@plush_bio

Plush Bio

Romania
𝐏𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐬𝐭'𝐬 𝐓𝐢𝐩𝐬 📝 

🏠 Ca și soluție de urgență, extracția punctelor negre poate fi făcută și acasă. Dacă alegeți produsele potrivite, procedura poate fi rapidă și nu lasă semne și cicatrici.

🔑 Cheia unei proceduri reușite de extracție a punctelor negre acasă constă în includerea produselor care să conțină acizi blânzi în primul pas al ritualului. Acizii proveniți din plante vor realiza o ușoară exfoliere și vor ajuta la îndepărtarea impurităților. Astfel, acizii proveniți din ananas, măr sau merișoare vor facilita extracția și vor îmbunătăți textura pielii. 

🌸 În continuare, Pure 10 Stone Flower conferă proprietăți antiinflamatoare prevenind apariția iritațiilor. 

🧼 Cărbunele activ este renumit pentru calitățile sale de a facilita eliminarea impurităților astfel încât masca hydrogel cu cărbune activ completează eficient rutina de extracție a punctelor negre. 

✨ Pentru că orice proces de exfoliere mecanică aduce cu sine necesitatea unui ritual de regenerare. Vă recomand cu mare drag combinația intre serul cu panthenol și crema Reparatrice pentru acest pas din îngrijirea tenului. 

🌱 Panthenolul este un ingredient esențial în regenerarea pielii conferind proprietăți calmante și reparatoare în timp ce Reparatrice, prin aportul de ceramide ajută la menținerea pielii hidratate, fortifiind bariera de protecție, protejând epiderma de factorii externi.

🌙 De asemenea, vă recomand cu mare drag să folosiți Retinoil cu o seara înainte de a face extracția punctelor negre. Acesta va preveni blocarea porilor și va îmbunătăți textura și luminozitatea pielii.

#plushbio #moisturizer #acneproblems #acneremoval #skinproducts #darkspots #skinhealth #acnetreatment #cleanbeauty #punctenegre #pores #acnee #skin

𝐏𝐡𝐚𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐬𝐭'𝐬 𝐓𝐢𝐩𝐬 📝 🏠 Ca și soluție de urgență, extracția punctelor negre poate fi făcută și acasă. Dacă alegeți produsele potrivite, procedura poate fi rapidă și nu lasă semne și cicatrici. 🔑 Cheia unei proceduri reușite de extracție a punctelor negre acasă constă în includerea produselor care să conțină acizi blânzi în primul pas al ritualului. Acizii proveniți din plante vor realiza o ușoară exfoliere și vor ajuta la îndepărtarea impurităților. Astfel, acizii proveniți din ananas, măr sau merișoare vor facilita extracția și vor îmbunătăți textura pielii. 🌸 În continuare, Pure 10 Stone Flower conferă proprietăți antiinflamatoare prevenind apariția iritațiilor. 🧼 Cărbunele activ este renumit pentru calitățile sale de a facilita eliminarea impurităților astfel încât masca hydrogel cu cărbune activ completează eficient rutina de extracție a punctelor negre. ✨ Pentru că orice proces de exfoliere mecanică aduce cu sine necesitatea unui ritual de regenerare. Vă recomand cu mare drag combinația intre serul cu panthenol și crema Reparatrice pentru acest pas din îngrijirea tenului. 🌱 Panthenolul este un ingredient esențial în regenerarea pielii conferind proprietăți calmante și reparatoare în timp ce Reparatrice, prin aportul de ceramide ajută la menținerea pielii hidratate, fortifiind bariera de protecție, protejând epiderma de factorii externi. 🌙 De asemenea, vă recomand cu mare drag să folosiți Retinoil cu o seara înainte de a face extracția punctelor negre. Acesta va preveni blocarea porilor și va îmbunătăți textura și luminozitatea pielii. #plushbio #moisturizer #acneproblems #acneremoval #skinproducts #darkspots #skinhealth #acnetreatment #cleanbeauty #punctenegre #pores #acnee #skin

January 03, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com